Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 3 з 3

Тэма: Fatar памылку пасля ўсталёўкі

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Ліпеня 2011 года
    Паведамленняў
    11

Arrow Fatar памылку пасля ўсталёўкі

прывітаньне, я выдаліў свабоднай 2.4.4

і ўстаноўлены, настроены 4.x па ридми

я атрымліваю гэтую памылку, пры спробе доступу да форума або перавесці ў см:

Warning: require_once ([шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php) [function.require аднаразовай]: не здолеў раскрыць паток: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / уваходзіць / class_friendly_url.php (287): EVAL () ' г кода ў радку 4

Фатальная памылка: require_once () [function.require]: Памылка адкрыцця патрабуецца '/ home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php' (include_path ='.:/ usr/lib64/php: / USR / Lib / PHP) у / home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/class_friendly_url.php (287): Eval () б код у радку 4
    Апошні раз рэдагавалася vforum; 19-07-11 у 21:31.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, пераканайцеся, што вы загрузілі усё неабходнае ўтрыманне формы Б. прадпрыемства пакет на форуме. Падобна на тое, што вы прапусціце файла. Калі ласка, пераканайцеся, што вы загрузілі файл / Адчувае / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php. Калі вы мне, калі ласка PM Доступ дэталі для панэлі адміністратара і FTP - Я праверу, што там адбываецца.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 19-07-11 у 17:45.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Як апісана ў PM пытанне сышоў - гэта быў ваш FTP-кліент, які віне змянілі імёны файлаў у ніжні рэгістр. Так што я заключэнне гэтага патоку. У выпадку іншых пытанняў, калі ласка, стварыце адзін паток на адно пытанне

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •