я requist гэтыя функцыі буксіроўкі
Першы:
калі я бачу сцяг старонкі для перакладу, яго адрас да гэтага часу не звязаная з URL перакладаецца так што пасля націсніце URL старонкі будзе перанакіроўваць на пераклад URL
там далёка, каб зрабіць гэты пераклад ўжо URL для кожнага мовы, з дапамогай Ajax або проста выкарыстоўваць яшчэ 1 запыт, каб зрабіць яго звязаная з URL на яго мове
Другое:
перавесці тэкст з Ajax ў Панэль кіравання, так што карыстальнік можа выкарыстоўваць яго для перакладу тэксту ў якасці новай паслугі, як:
Google Translate
але толькі для тэксту і ducuments як словы файлы Microsoft і тэкставых файлаў і любых падтрымліваемых файлаў
калі вы таксама даць карыстачу магчымасць папярэдняй загрузкі файлаў, а затым папрасіць перавесці то гэта дасць вынік будзе важным дадаткам
дарэчы я ў мытнай службы загружаць і захоўваць файлы для маіх карыстальнікаў
ён гэтага магчымасці:
1. кожны карыстальнік можа загрузіць любы файл, які мае правы адміністратара ў панэлі кіравання
2.depend на групах: колькі можа карыстальнік гаспадар, і колькі файлаў
3. ніхто не можа бачыць іншыя файлы, за выключэннем карыстальнікаў даць дазвол на карыстача / наведвальніка, адправіўшы электронны ліст з кодам, які іншы карыстальнік павінен запісаць яго на downolad файл, і гэты код выкарыстоўвацца толькі адзін раз
4.it выкарыстання файлавай сістэмы таксама здольнасць быць вышэй public_html быць больш бяспечнай
некаторыя іншыя асаблівасці
гэтая сістэма працуе, але з невялікімі памылкамі, гэта было выдатна працуюць у 3,7
калі вы выкарыстоўваеце гэтую сістэму, якая дазваляе перакладаць дакумент для падтрымкі Google
так што карыстальнік мае магчымасць перавесці гэтыя, выкарыстоўваючы сэрвіс Google Translate
проста адным клікам
гэта будзе выдатным дадаткам таксама і я магу зрабіць гэты прадукт, - што я выкарыстаў для свайго сайта і ў мяне ёсць усе правы, таму што гэта замова з гэтай функцыяй, каб быць толькі для мяне "коды і працы" - для працы і сайт, а і можаце выкарыстоўваць яго, каб дадаць больш функцый і прадаваць яго я дам вам дазвол без сумневу,
калі вы frefer, каб абмеркаваць гэта са мной прыватнай я разумею, што
дзякуй