Толькі адна маленькая рэч, я толькі што заўважыў. У ніжняй частцы бакавы панэлі на старонцы профілю, ёсць блок аб тым, «Апошні наведвальнікаў у свой профіль. Я бачу там імёны карыстачоў па-ранейшаму перакладаюцца. Выбачайце за клопатаў!
Толькі адна маленькая рэч, я толькі што заўважыў. У ніжняй частцы бакавы панэлі на старонцы профілю, ёсць блок аб тым, «Апошні наведвальнікаў у свой профіль. Я бачу там імёны карыстачоў па-ранейшаму перакладаюцца. Выбачайце за клопатаў!
Дзякуючы мы праверым яго і вырашыць яеГэта не тэрміновы пытанне, ні шкодных так, здаецца, добрая трэніроўка для нашага новага супрацоўніка, які павінен пачацца заўтра
![]()
Любое абнаўленне, на гэтым, калі ласка?
Выбачайце - пакуль яшчэ няма. Гэта мяркуюць, каб быць простай задачай для нашага новага члена каманды, але ў нас былі дрэнныя досціп замкнуць яго, і цяпер мы шукаем новага супрацоўніка.
Хутчэй за ўсё, на наступным тыдні мы зрабілі новую версію vBET4.x з уключанымі ўсе апошнія выпраўлення. Гэта мяркуюць, каб быць таксама ўключаны. Мы будзем пісаць тут, калі мы вырашаем яе.
Яшчэ раз прабачце - гэтае пытанне разглядалася як нізкі прыярытэт, але вядома, мы будзем клапаціцца пра яго![]()
ОК вырашана. Новы ўбудова будзе дададзеная ў наступнай версіі для кручка fetch_musername - Гэта павінна вырашыць пытанне імя карыстальніка пераклад многіх месцах, таму што яна змяняецца musername для кожнага месца, дзе musername выкарыстоўваецца функцыя VBulletin fetch_musername.
Вы можаце праверыць гэта працуе цяпер на нашым форуме. Новая версія павінна быць неўзабаве вызвалены.
Апошні раз рэдагавалася vBET; 06-08-11 у 20:16.