Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Патрэбна дапамога пісьмова Старонка карыстальніка Wiki для выкарыстання VBET

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Ліпеня 2011 года
    Паведамленняў
    20

Lightbulb Патрэбна дапамога пісьмова Старонка карыстальніка Wiki для выкарыстання VBET

Я хачу стварыць вікі-старонак
    пераклад - BLiNC Magazine:: BASE-джампінг, скачкі з парашутам, і палёты на параплане

Гэта мае карыстальнікі могуць чытаць, якія дапамогуць ім зразумець, як выкарыстоўваць VBET.
    Большасць маіх карыстальнікі не з'яўляюцца тэхнічнымі, так што старонка сапраўды павінен быць універсальным. Але Старонка таксама павінна пераводзіць добра, як я ўжо 10 моў + ўдары маім сайце.

Для ўсіх тых, хто хоча дапамагчы, усе мы можам падзяліцца гэтым каштоўным рэсурсам.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне

Першая - калі ласка наладзіць vBET прызнаць мову аўтаматычна. Вы знойдзеце опцыю ў vBET варыянтаў у панэлі адміністратара. Я не магу сказаць прама цяпер, ці будзе ён працаваць з вікі кантэнт - гэта залежыць робіць адпаведныя гаплікі выкарыстоўваюцца, але гэта будзе канчаткова працы для ўсіх ўтрымання VBulletin новыя (паведамленні, блогі, групы каментароў, і так далей).

Калі вызначэнне мовы працуе - карыстальнікі проста напісаць на сваёй роднай мове і vBET (з выкарыстаннем Google API) належным знакаў паведамлення.

Таксама вы знойдзеце тут артыкулы а. кампанія BBCodes: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

хо вы карыстаецеся занадта vaultwiki

дзіўны вы можаце зрабіць vbet якія працуюць у старонках vaultwiki, я адключэнне vbet ў старонках vaultwiki, таму што vbet не працуе ў старонках vaultwiki

Вы можаце падзяліцца сваім Htaccess калі ласка? так што, магчыма, мы можам зрабіць яго лепш

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Інтэграцыя інструкцыі па Vault Wiki: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

У выпадку якіх-небудзь праблем з інтэграцыяй - калі ласка, напішыце тут

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •