Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 3 123 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 21

Тэма: ¿Як наладзіць рэдактар кнопку прадукт BBCodes?

Default ¿Як наладзіць рэдактар кнопку прадукт BBCodes?

Я жыву ў двухмоўнай рэгіёне, які акцый іспанскіх і каталонскіх як мовы.

Іспанская усталяваны па змаўчанні мова форуму, але шматлікія карыстачы могуць кантэкстуальнай змены з гішпанскай на каталонскі у залежнасці ад таго, які паток / форумы наведваеце.

Шматлікія карыстачы атрымалі б прыбытак на кнопку пасаду рэдактара, які будзе проста ўставіць BBCodes каталонскай прадукт у патрэбным паведамленняў.

[Мова = са] .... [/ Мова]

Я паспрабаваў сукупнасці гэтую кнопку ўручную, але толькі тэкст ўстаўляецца ў паведамленні (BBCodes) і не выконваецца як прадукт каманды.

Ёсць простае рашэнне для гэтага?

Апошні раз рэдагавалася forosmb; 16-07-11 у 14:56.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Ёсць магчымыя простыя рашэнні пытання ў вас:
    1. Уключыць аўтаматычнае вызначэнне мовы (vBET варыянтаў у панэлі адміністратара) - карыстачы проста пісаць паведамленні і vBET будзе непразрыстай яго ў мову BBCode аўтаматычна
    2. Прымусіць карыстальнікаў усталёўваць свае мовы па змаўчанні (таксама опцыю ў vBET) - калі карыстач усталяваў яго па змаўчанні мову, што мова форуму, то vBET аўтаматычна дадаваць рэдактару BBCode варыянт (не як кнопка, але, як радыё-кнопкі - абкручванне на мову ці не) - Вы можаце паглядзець як гэта працуе, нават на нашым форуме - проста ўсталяваць па змаўчанні мову, акрамя ангельскай (выкарыстанне Карыстальнік CP).

Калі ласка, скажыце вам патрэбна дадатковая дапамога?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Няма адказу - лічыць вырашанай. Калі няма, калі ласка, пішыце тут

Дзякуй за адказ.

Ні адно з гэтых рашэнняў адаптавацца 100% да маіх патрэбаў, хоць.

Я б не хацеў, каб прымусіць майго карыстальнікам выбіраць мову ў профіль, паколькі большасць з іх змены мовы ўводу паміж патокамі або тэмах.

Акрамя таго, Google аўтаматычна выявіць мова не падыходзіць таксама. Гэта адносіцца толькі да паведамлення пазначаныя як [мова] і з большасцю карыстальнікаў без профілю мове прызначаныя, гэты спосаб не працуе.

У мяне ёсць іншы адпаведнаму пытанню, які з'яўляецца, што калі-то мова выбіраецца ў профіль яна можа быць вярнуліся да "не абраны". Я настойваю, каб мае карыстальнікі не маюць фіксаванага выкарыстанне мовы ці профілі (гэта рэальны двухмоўных кантэксце), і пасля тэсціравання канфігурацыі яны бачаць фіксаванай asignation, што яны могуць вярнуцца. Мы павінны былі б выправіць за гэта.

Мая прапанова мовы тэгі кнопку на рэдактара з'яўляецца больш гнуткім і прапануе functionlity больш «па патрабаванні» для карыстальнікаў, з майго пункту гледжання.

Вы таксама павінны ведаць, што даданне другаснага групы карыстальнікаў, як ваш прадукт не ўплывае вельмі часта групах альбомы канфігурацыі. "0" па змаўчанні для памеру малюнка альбомаў сродкі неабмежаванага памеру і любой іншай overides Магчымае альбом групы карыстальнікаў прасэты. Яна з'яўляецца часткай VBulletin механікі групе, але гэта было б лепш, каб стварыць новыя групы карыстальнікаў мовы з некаторай фіксаванай ні бясконцага дазволу альбом памеру.

Дзякуй за вашу падтрымку.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Google аўтаматычна вызначыць працуе толькі для паведамленняў, якія не пазначаныя як [мова] (няма неабходнасці правяраць, калі яна ўжо ўстаноўлена). Ён рэалізуецца ўсталяваць [мова] для карыстальніка паведамленне аўтаматычна, і гэта працуе для ўсіх карыстальнікаў незалежна ад таго, ці маюць яны ўсталёўваюць свае мовы па змаўчанні ці няма. Вы зразумелі, як гэта працуе. Калі вы думаеце, яна працуе няправільна не ваш форум - калі ласка, адкрыйце новы струмень для новага выпуску.

Калі ласка, адкрыйце новыя тэмы для вашых новых пытанняў - гэта дазволіць эфектыўна развіваць свае праблемы асобна і ўтрымоўваць у чысціні гісторыі пытання. Мы не ў стане кіраваць многіх пытанняў у адзін паток. Таму, калі ласка, адкрываць новыя тэмы для груп карыстальнікаў пытанне і аўтавызначэння калі вы думаеце, працуе няправільна на вашым форуме.

Калі ласка, звярніце ўвагу, што даданне кнопкі на мове BBCode ёсць некаторыя праблемы. Вы сапраўды хочаце, каб прымусіць карыстальніка кожны раз націснуць кнопку і выбраць адзін з 53 моў, лічачы яго першым, вядома, на такі доўгі спіс. Калі ласка, звярніце ўвагу, што фактычнае рашэнне не вячэраць такое пытанне. І гэта робіцца ў мэтах, каб пазбегнуць такіх праблем. Акрамя таго, падобная функцыянальнасць "па патрабаванню" не мае сэнсу наогул. Хто будзе пісаць свае паведамленні на розных мовах? Кожнае паведамленне ў іншую мову, і кожны раз выбраць, у якім гэта паведамленне? ... Калі-небудзь, калі хто-то хочаце, то лепш выкарыстоўваць аўтаматычнае вызначэнне для гэтага, чым карыстач сілы, каб выбраць яго сам.

Вы ж не хочаце, каб прымусіць вас карыстачу ўсталяваць мову па змаўчанні, але хочуць, каб прымусіць яго рабіць гэта кожны раз, калі ён піша ліст? ... Таксама ў вас няма, каб прымусіць карыстача ўсталяваць мову па змаўчанні - калі ласка, выкарыстоўвайце аўтаматычнае вызначэнне мовы. Ён прызначаны для такіх выпадкаў, і гэта нармальна працуе. Вы зразумелі, як гэта працуе.

Мова карыстальніка па змаўчанні не па змаўчанні VBulletin выкарыстання мовы. Гэта не мае ніякага ўплыву на чым-то рэдактараў. Чаму вы хочаце, каб скінуць яго?

Мне не патрэбныя кнопкі для 53 моў, толькі для аднаго, не адзін няяўнай.
    І я б не сіла карыстачу ні да чаго. У горшым выпадку я мог сам рэдагаваць і дадаваць тэгі адным простым пстрычкай мышы, цяпер не па кішэні.

Я адкрыю тэмы на аўтаматычную выдачу перакладу як, зрэшты, ён не працуе нармальна ў маім форуме.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Так што калі вы хочаце, толькі для адной мовы то, калі ласка, звярніце ўвагу, што vBET аўтаматычна дадае нешта падобнае. Калі карыстальнік выбраў сваім языком па змаўчанні, і гэта іншыя, што мова форуму па змаўчанні, то vBET дадасць да кожнай рэдактар варыянт, які дазволіць аўтаматычна непразрыстай карыстальнікам паведамленні ў мову BBCode. Гэта не кнопка, а перамыкач - дазваляе ўключыць (гэта ўсталявана па змаўчанні) або адключыць яго. Вы можаце бачыць, як яна працуе на нашым форуме, усталяваўшы мову па змаўчанні, выдатных ад ангельскага.

Калі яна выкарыстоўваецца, то рэдактар пасылае дадатковыя дадзеныя на сервер. Гэта параметр з імем vbet_postInLanguage і гэта значэнне кода мовы, якія павінны быць уключаны ў мову BBCode. Так што калі вы хочаце ўсталяваць ўласную кнопку, то вы можаце адправіць па рэдактар форме гэтыя дадзеныя, калі кнопка ўстаноўлена, або вы можаце задаць кнопкі з кліенцкай боку логікі (Java Script), які будзе абгарнуць / разгарнуць у рэдактары пры націску ўключэння / адключэння. Накшталт бы проста булькаць ўключэння / адключэння значэнне для схаванага vbet_postInLanguage поле (які можна дадаваць з дапамогай кнопкі).
    Гэта не патрабуе якіх-небудзь Java Scripts наогул, калі ваша кнопка будзе сцяжок поля (замест таго, каб той, які скрыты значэнне ўсталёўваецца кнопка). Гэта, бадай, самы просты спосаб - vBET калі атрымлівае гэты набор параметраў будзе клапаціцца аб ўпакоўцы паведамленне BBCode мову на боку сервера

Я паеду ў вашу новыя тэмы для падтрымкі іншых пытанняў. Вам трэба больш падтрымкі з гэтай?

Дзякуй за вашу падтрымку. Я не бачу мовы перамыкач выбару ў маёй версіі 3.7.3 forum.I пастараюся, каб актываваць it.We здзелку ў любым выпадку складанай сітуацыі. Большасць двухмоўных карыстальнікаў не хацеў бы, каб любое паведамленне перакладаецца як сярод вядомых languages.But нам трэба, каб адзначыць якім-небудзь чынам каталонскі паведамленняў прапанаваць пераклады на некаторыя толькі іспанскі users.In дынамікаў звязку з аўтаматычным вызначэннем, мы б выгаду для магчымасць "нулявога" сцяг, які дазволіў бы пазбегнуць любы translltion да user.That чынам, і каталонскі і іспанскі паведамленні з'явяцца ў арыгінальнай версіі, і адзіны замежнік і не двухмоўнага чытача спатрэбіцца пераклад актывацыі forum.I apreciate ваш прадукт, і я думаю, вялікую працу. Я прызнаю, нашы запатрабаванні, даволі своеасаблівай, але мы хочам, каб карыстальнікі былі сапраўды знаёмыя з мовай канфігурацыі сайта.

Я бачу, пераклады радкоў губляюцца пры рэдагаванні паведамленні ў гэтым форуме.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі вы хочаце мець сцяг 0, то скарыстайцеся notranslate BBCode ён не будзе пераведзены на ўсіх - значыць не на любы мову. Калі ласка, улічвайце гэта, што вы сапраўды хочаце - калі ў вас падтрымку і іншых моў (не толькі тых, 2), то шмат паведамленняў будуць не перакладзены наогул.

Гэта прыклад notranslate выкарыстання BBCode: This will not be translated at all

Акрамя таго, перавод двухмоўныя карыстальнікі не павінны быць праблемай - Вы ўключылі зыходнага паведамленні.

Калі Вы бледны, напрыклад, паведамленні на каталонскім мове не перакладзеная на мову Х (а для іншых пераведзена), то вам неабходна:
    1. ёсць тыя паведамленні, пазначаныя як каталонскі
    2. змяніць vBET код для апрацоўкі BBCode, дадаўшы ўмова, якое верне зыходны тэкст для гэтага перакладу пары.

Стар. 1 з 3 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •