Сцяжкоў не адлюстроўваюцца на маім мабільным стылі. Гэта мода:
Лёгкі стыль для малога экрана прылады (сотавы тэлефон, ******, Mobile, Android) - vBulletin.org форум
Мабільная сувязь стылю: Windows 7 Тэмы - CreativX
Сцяжкоў не адлюстроўваюцца на маім мабільным стылі. Гэта мода:
Лёгкі стыль для малога экрана прылады (сотавы тэлефон, ******, Mobile, Android) - vBulletin.org форум
Мабільная сувязь стылю: Windows 7 Тэмы - CreativX
Ці ёсць спосаб выправіць гэта, калі ласка?
Калі ласка, дашліце мне URL для дакладнага старонцы я магу бачыць гэта. Там павінна быць што-то не так у URL малюнкаў. Мне трэба, каб праверыць гэта. Хутчэй за ўсё, спасылкі з'яўляюцца адноснымі і вашыя акуляры URL у няслушны каталог і няма базавы набор. Тым не менш - трэба, каб праверыць яго, каб даць вам рашэнне![]()
Спачатку ідзіце ў мабільным стылі. Вы проста перайдзіце па гэтай спасылцы на кампутары:
Windows 7 Тэмы - CreativX
Затым перайдзіце да гэтай тэме:
Windows 7 тэм: Касмічны карабель t3 па tono3022
Некалькі пастоў на першай старонцы гэтага струменя можна ўбачыць адсутнічаюць сцягі.
Адзін хуткі рэч - вы не павінны выкарыстоўваць гэты тып перакладу прэзентацыі для гэтых старонак.
1. Яна павінна быць як мага больш простым - ніякіх малюнкаў, калі няма неабходнасці (на мабільныя тэлефоны вы можаце плаціць за кожны кілабайт дадзеных)
2. Сцэнарыі для прагляду арыгінальнага тэксту не працуюць, таму што адпаведныя сцэнары VBulletin не ўключаны там (і не павінна быць, таму што кожны кілабайт дадзеных важна)
так а праверыць, як зрабілі гэтыя вобразы бачных Прапаную працу аб тым, як шоў для гэтых старонак толькі перакладзены тэкст без якой-небудзь дадатковай інфармацыі. Але спачатку мне трэба ваша рашэнне - малюнкі або як мага больш просты?
Так, вы маеце рацыю Міхал. Я не думаў пра гэта. Калі гэта не складана, я быў бы ўдзячны, калі б мы маглі пайсці на як мага больш простым. Вялікае дзякуй!
Калі ласка, падрабязна PM доступу.
Рашэнне складаецца ў рэдагаванні пра шаблон vbenterprisetranslator_inpost_translate для вашага мабільнага стылю і выдаліць усё не патрэбныя дэталі. Напрыклад пакінуць толькі гэта:
Гэта ўжо робіцца на вашым серверы. Калі вы хочаце змяніць яго на іншай форме, калі ласка, проста змяніць шаблонў <!--vBET_SNTA--&ГТ;&ЛТ;!--vBET_NRE--&ГТ;{глаг:сыравіну перакладу} на<!--vBET_ENTA--&ГТ;![]()
Добра, вялікі матэрыял. Вялікі дзякуй Міхал!