Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast
Вынікі 11 да 20 з 21

Тэма: vBGallery праблем інтэграцыі.

Перад тым як другі варыянт, я атрымліваю гэта зараз:

Папярэджанне: Уключаюць у сябе (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include]: Не здолеў раскрыць паток: Няма такога файла ці каталога, у / Галоўная / Windows / public_html / галерэя / vbenterprisetranslator_front_controller.php на лініі 35

Папярэджанне: Уключаюць у сябе (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include]: Не здолеў раскрыць паток: Няма такога файла ці каталога, у / Галоўная / Windows / public_html / галерэя / vbenterprisetranslator_front_controller.php на лініі 35

Папярэджанне: Уключыце () [function.include]: 'DirnameVBET_FORUMDIR / index.php' Памылка адкрыцця для ўключэння (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / мясцовыя / Бібліятэка / PHP ') у / Галоўная / Windows / public_html / галерэя / vbenterprisetranslator_front_controller.php на лініі 35

OK ... бла ... прабачце .... няправільна зноў. Я цяпер замененыя імя-каталога (__FILE__) да VBET_FORUMDIR, але цяпер я атрымліваю гэта:

Папярэджанне: Патрабуе (/ уваходзіць / class_bootstrap.php.) [function.require]: Не здолеў раскрыць паток: Няма такога файла ці каталога, у /home/windows/public_html/vb/bootstrap.php на лініі 30

Папярэджанне: Патрабуе (/ уваходзіць / class_bootstrap.php.) [function.require]: Не здолеў раскрыць паток: Няма такога файла ці каталога, у /home/windows/public_html/vb/bootstrap.php на лініі 30

Фатальная памылка: Патрабуе () [function.require]: Памылка адкрыцця патрабуецца '. / Адчувае / class_bootstrap.php' (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / мясцовыя / Бібліятэка / PHP ') у /home/windows/public_html/vb/bootstrap.php на лініі 30

Такім чынам, у мяне будзе чакаць яшчэ адзін дзень.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я збіраюся праверыць, што ў вас там зараз.

ОК, дзякуй!

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я праверыў фактычныя PHP каталогаў, выконваючы getcwd () і вынік: / Галоўная / Windows / public_html / галерэя
    Я спрабаваў выкарыстаць ChDir (VBET_FORUMDIR); у фронт-кантролеры, але яна выпускае і іншыя пытанні.

Як я ўжо пісаў вы выкарыстоўваеце ў цяперашні час не падтрымліваецца перанакіраванне шляху. Я праводжу шмат часу і не знаходзяць рашэння. Калі вы хочаце, каб мы працавалі больш на гэтым калі ласка, купіце Інтэграцыя службы. Або проста выкарыстоўваць толькі .htaccess для ўнутранага замест перанакіравання vBSEO.

Спосаб інтэграваць гэта з vbseo гэта найлепшым чынам. А цяпер скажыце мне, вы не падтрымліваеце ", што" шлях трохі неабгрунтаваным ІМХО.
    Гэты мод працуе на 100% правільна VBulletin з vbseo. Але паколькі нешта не да ладу з vbet для працы з ёй вы не будзеце падтрымліваць яго? ОК .... дзякуй Міхал.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Звярніце ўвагу, што vBET з'яўляецца VBulletin перакладчыка. Мы гарантуем, што VBulletin будуць пераведзеныя. Мы таксама робім усё магчымае для падтрымкі іншых модов якія ствараюць свой уласны кантэнт, але перапынкі VBulletin архітэктуры.

Менавіта таму мы стварылі фронт-кантролер, які дазваляе перавесці старонак, створаных модов, які парушае VBulletin архітэктуры і ніякай карысці global_complete кручок. І мы распрацавалі агульны спосаб падтрымліваць большасць такіх убудоў. Тым не менш мы не можам гарантаваць, што кожны не ведаем мы, або нават не існуючых яшчэ мод які напісаны на благім тонам і перапынкаў VBulletin архітэктуры будзе працаваць з стандартнай працэдуры інтэграцыі - асабліва калі ў вас на свой уласны форум не стандартны падыход (. Htaccess), таму што павесілі яго інтэграцыі з vbseo. Так што, ды - гэта тое, што я пісаў вам раней, і гэта справядліва і сёння: у гэты момант мы не падтрымліваем выпадак, калі мода перапынкі VBulletin архітэктуры і не выкарыстоўваць global_complete крук, выкарыстоўваць свой уласны каталог, і замест Htaccess выкарыстоўваюцца vbseo. Перанакіраванне правілаў.

Як я ўжо пісаў Вам раней, - асабіста я працаваў над ім на вашым форуме, спадзеючыся, што гэта невялікая праблема, але гэта не так. Гэта вялікая справа, так што калі вы хочаце, каб інтэграваць яго для вас - калі ласка, купіце інтэграцыі паслуг. Вы таксама можаце проста пазбавіцца ад vbseo перасылак ўнутраных і выкарыстанне Htaccess. - У такім выпадку вы ўжо свабодны інструкцыі, як інтэграваць.

І чаму ен не падтрымліваецца, усе ж вельмі проста - ніхто не меў патрэбу ў ім раней... калі ласка, - мы ведаем адзін аднаго і ты ведаеш, што мы карысныя, да гэтага часу ў нашай бясплатнай падтрымкі не ўключаюць у сябе выдаткі дзен на серверы, калі хто-то гэта не vbet памылка, проста яго налады праблема з модом, які не цалкам сумяшчальны з форуму і дадаткова ужо разабрана іншымі мод... я быў там я праводжу больш за гадзіну, нават не спрабуючы зараджаць, таму што гэта была магчымасць, што гэта ад vbet памылка. Цяпер мы ведаем, што гэта не так. Гэта не ад vbet праблема - гэта ваша праблема канфігурацыі, якая ў дадзены момант не маюць ужо апісаныя інтэграцыйнае рашэнне, але вы можаце ўсе яшчэ легка інтэгравацца, калі вы пазбавіцца ад vbseo ўнутраныя перанакіраванняў і выкарыстоўваць чыстыя .сінтаксіс. htaccess правілы. Калі вы хочаце, каб інтэграваць яго на ваш сервер з унутраным vbseo правілы перанакіраваньні - то ты просіш для інтэграцыі паслуга, якая каштуе $30 і вы можаце купіць яго тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Мы падтрымліваем цалкам вольныя ад нашага форуму, даючы парады і адказы. Тым не менш, калі нашы кліенты хочуць, каб мы зрабілі працу - у нас ёсць прапанова для іх - гэта інтэграцыя / ўстаноўкі / мадэрнізацыі службы

Я разумею. Я хачу таксама падзякаваць Вам за Ваш час і высілкі, выдаткаваныя на гэта. У мяне цяпер адключаныя vbgallery як гэта, аказваецца, занадта шмат клопатаў з новай VB 4.1.5 таксама.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

У гэты момант vBET не быў пратэставаны з VBulletin 4.1.5, таму што гэта лічыцца нестабільнай і пакуль не падтрымліваецца.

Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •