Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 12

Тэма: Выпуск паміж vBET і vBMail.

Default Выпуск паміж vBET і vBMail.

Існуе праблема паміж vBET і vBMail ад DragonByteTech.

Вы можаце ўбачыць мае нітка аб гэтай праблеме тут:

[VB 4.1.x] Групы па vBET.

Як я магу дадаць групы карыстальнікаў vBET на гэты мод? Ці я магу проста выдаліць групы карыстальнікаў vBET цалкам?

Дзякуй!

EDIT: На жаль, я не ўпэўнены, што калі Вы будзеце ў стане бачыць, што струмень. Праблема ў тым, што гэты мод (vBMail) цягне групы карыстальнікаў з афіцыйнага масіў кэш групе, і, мабыць, vBET няма. Так што зараз vBET ў дадатковыя групы карыстальнікаў не дадаюцца ў гэты мод для налады, і тады я не магу наладзіць спісы рассылання правільна.
    Апошні раз рэдагавалася Taurus; 10-07-11 у 01:32.

Мне вельмі патрэбна дапамога тут, калі ласка.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне,

Я быў у стане бачыць іх паток (але не ўключаныя малюнкаў). Калі ласка, звярніце ўвагу, што ўсе групы карыстальнікаў захоўваюцца як яны мяркуюць, каб у VBulletin табліц. Як я разумею, вы не ўбачыце тых, хто vBMail - гэта іх памылка. Яны мяркуюць, прымаць усе існуючыя групы. Замест гэтага яны абмяжоўваюць паказана груп некаторы падмноства існых груп карыстальнікаў (падмноства ўключаны ў кэшы). Яны проста павінны змяніць яго і паказаць усё існуючыя групы карыстальнікаў. Гэта няпраўда, што яны не могуць нічога зрабіць - яны могуць проста ўзяць усё існуючыя групы карыстальнікаў

vBET тут чыстая - мы нічога не змяняюць ў архітэктуры Форум - vBET групы карыстальнікаў захоўваюцца толькі ж, як і ўсіх іншых груп. Любы жадаючы можа прыняць яго, калі проста спытаць аб усіх існуючых груп. Любыя змены ў vBET не вырашыць іх праблемы, таму што ў выпадку, калі вы будзеце мець іншыя новыя групы карыстальнікаў не захоўваюцца ў кэшы, то ваш пытанне будзе вярнуўся. Яны павінны змяніць спосаб прыняцця груп. Тым больш што, як я мяркую, прымаючы толькі групы з кэша не маюць бачнага ўплыву на прадукцыйнасць на ўсіх.

Вы можаце звязацца з намі з аўтарамі мода, калі вы лічыце, што гэта дапаможа, і яны хочуць, каб абмеркаваць гэтае пытанне.

Вы па-ранейшаму маюць патрэбу ў нашай дапамозе тут?

Пытанне тут было тое, што ўсярэдзіне груп карыстальнікаў параметры vBET "Гэта Група не" забароненых "Група" была ўсталяваная на "не" такім чынам мяркуючы, што гэта забаронена групах. Таму гэтыя групы карыстальнікаў не былі ўключаныя ў спісы рассылання vBMail.

Я не ведаю, чаму вы павінны ўсталяваць ўсе гэтыя групы карыстальнікаў, як забараніць?? (Змяняючы гэты параметр, каб "так" ён працуе выдатна.)

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вырашаныя і будуць уключаны ў наступны выпуск.

Для хуткага рашэння, калі ласка:
    1. Адкрыйце любы кліент MySQL і Увайсці ў вашу базу дадзеных VBulletin
    2. Выкананне запыту (дадаць прэфікс табліцы, калі вы выкарыстоўваеце яго):
    Code:
    UPDATE usergroup SET genericoptions=32 WHERE description LIKE 'vbet_%'
    3. Да Панэль адміністратара -> Групы -> Група менеджэр
    4. Націсніце Ісці змяніць некаторыя групы карыстальнікаў (не важна, якой менавіта)
    5. Націсніце Абнаўленне без якіх-небудзь змен.

Звярніце ўвагу, што 3 апошніх крокаў, каб выклікаць VBulletin абнаўлення кэша (аднаўленне званні, правы доступу і гэтак далей). Вы можаце ўбачыць яго працы будзе Панэль адміністратара -> Карыстальнікі -> Прагляд Чорны спіс. Перад змены, вы ўбачыце там усе vBET групы карыстальнікаў. Пасля змены vBET групы карыстальнікаў знікне з выгляду.

1. Адкрыйце любы кліент MySQL і Увайсці ў вашу базу дадзеных VBulletin
    Ці магу я не запускаць гэта з маёй ACP?

Тэхнічнае абслугоўванне> Выканаць SQL-запыту

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Taurus View Post
    Ці магу я не запускаць гэта з маёй ACP?

Тэхнічнае абслугоўванне> Выканаць SQL-запыту
    Я не бачу ніякай праблемы - любы кліент MySQL з'яўляецца чаго прыйсці.

ОК, дзякуй. Толькі адно пытанне, калі ласка.

У гэтым запыце, дзе б я дадаць прэфікс? Што VB

Дзякуй

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

У пярэдняй частцы табліцы назва так: vb.usergroup

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы