Я толькі бачыў, што ў наведвальніку паведамленняў, імёны карыстальнікаў, пералічваюцца. Глядзіце прыкладзены скрыншоты.
Калі ласка, паведаміце пра тое, як гэта выправіць. Дзякуй.
Мова па змаўчанні:
Іншыя мовы:
![]()
Я толькі бачыў, што ў наведвальніку паведамленняў, імёны карыстальнікаў, пералічваюцца. Глядзіце прыкладзены скрыншоты.
Калі ласка, паведаміце пра тое, як гэта выправіць. Дзякуй.
Мова па змаўчанні:
Іншыя мовы:
![]()
Калі ласка, PM мне URL на гэтую старонку з доступам да FTP дэталі і панэль адміністратара, і я буду вырашаць.
Усе дэталі былі адпраўленыя ў лічку.
Вырашаныя і будуць уключаны ў наступны выпуск.
Для хуткага рашэння:
1. Да Панэль адміністратара -> Даданыя модулі і прадукцыя -> Мэнэджар убудоў і націсніце Дадаць новы убудова
2. Устанавіць значэння:
- Прадукт: В. Б. прадпрыемства Перакладчык
- Крук месцазнаходжанне: visitor_messagebit_display_complete
- Назва: Не перакладаць імёны карыстальнікаў у наведвальніка паведамлення
- Парадак выканання: 5
- Убудова PHP код:
- Убудова з'яўляецца актыўнасць: ТакPHP Code:
global $vbulletin;
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames']) {
$message['musername'] = '<!--vBET_SNTA-->' . $message['musername'] .'<!--vBET_ENTA-->';
$message['username'] = '<!--vBET_SNTA-->' . $message['username'] .'<!--vBET_ENTA-->';
}
Цялец Я ўжо паставіў яго на ваш форум - калі ласка, пацвердзіце рашэнне працуе.
Так. Я пацвярджаю, што ён працуе на CreativX. Дзякуючы Міхал. Я зраблю ўсё выправіць і для іншых маіх форуме.
Толькі адна маленькая рэч, я толькі што заўважыў. У ніжняй частцы бакавы панэлі на старонцы профілю, ёсць блок аб тым, «Апошні наведвальнікаў у свой профіль. Я бачу там імёны карыстачоў па-ранейшаму перакладаюцца. Выбачайце за клопатаў!
Гэта можа здацца невялікі пытанне ў вочы нікому, але я хацеў бы, каб усё працавала 100%. Так ці можаце вы зазірнуць у мой апошні запыт запісу. Дзякуй.
Выбачайце - я сумую па ёй. Вы ўжо пацвердзілі гэта вырашаецца так што мне прыйшлося прапусціць з-за статусу. Калі ласка, адкрыйце новы струмень для яго - новы выпуск новага патокуТакім чынам, мы ведаем, што нам атрымоўваецца, мурашка гэта сапраўды карысна ў выпадку, калі хуткія ўключаныя, з памылак вяртаюцца, ці хто-то шукае аналагічныя праблемы і гэтак далей.
Так шкада бяда - толькі, калі ласка, скапіюйце паведамленне ў новы струмень і мы паклапоцімся аб гэтым![]()