Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 7 з 7

Тэма: Карта сайта URL, падробленыя або рэальныя?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Чэрвень 2011
    Паведамленняў
    4

Default Карта сайта URL, падробленыя або рэальныя?

Text automatically translated from: German to: Belarusian
    Translated text
    Калі я ўпершыню хачу сказаць, што я думаю, vbet для геніяльнага прадукту, які кожны цэнт варта выдаткаў яна

Sitemaps з'яўляюцца правільны URL URL вось так:
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    ці толькі URL, як гэта:
    HTML Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    Я пытаюся, таму што для мяне гэта ключавы момант продажу. Для URL накшталт гэтага:
    Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    ў карту сайта з'яўляюцца нонсэнс, таму што яны выкарыстоўваюць 301 рэдырэкт, каб
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    накіроўваецца і карты сайта маюць правільны URL не з'яўляюцца няправільныя.

Я таксама хацеў бы спытаць, калі перапісаць у URL-адрасоў Sitemaps і форумах я выкарыстоўваю толькі форум URL не URL патоку ў карту сайта

Вялікі дзякуй за дапамогу

PS навошта пасылаць у укладам з'яўляецца тое, што забараняецца размяшчаць спасылкі на іншыя сайты, калі я яшчэ не зрабілі гэтага? Я размясціў толькі на левай частцы старонкі

Original text

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне.

У гэты момант, калі вы інтэграваць vBET з генератарам карта сайта вы падваконнік не перавялі спасылкі ў карце сайта. vBET перакладае спасылкі ў вашым форуме, так што Google і іншыя павукі знойдзе і будзе індэксаваць вашы перакладзеныя старонкі.

Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы ўжо запланавалі рашэнне для падтрымкі пакаленне карту сайта з ужо перакладзеныя спасылкі (гл. тут для дэталяў: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8978). У нас няма даты выпуску для гэтага яшчэ. Спачатку мы будзем дадаваць іншыя машыннага перакладу падтрымку vBET3.x (цяпер гэта толькі ў vBET4.x) і пасля гэтага мы будзем ажыццяўляць іншыя функцыі - уключаючы падтрымку перакладзены спасылкі для Sitemap Generator. Калі ласка, майце на ўвазе, што інтэграцыя з генератарам карта не патрэбна зусім - гэта толькі дапамога для Google, які, верагодна зрабіць праіндэксаваных старонак хутчэй, яшчэ тыя будуць індэксавацца ў любым выпадку, дзякуючы Google робатаў.

Калі ў Вас паўсталі пытанні, калі ласка, будучыня проста спытаць

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Чэрвень 2011
    Паведамленняў
    4

Translated text
    нічога сабе хуткі адказ, дзякуй.

Добра, добра, што плануецца інтэграваць перакладзены адрасы для сайта.

Google праводзіць на жаль, толькі пэўную колькасць URL, якія маюць 301 рэдырэкт таму дадзеная функцыя была б вельмі карыснай і важнай.
    Я маю на сваім форум без гэтай функцыі прыкладна 26.000.000 301 рэдырэкт, што Google будзе караць

Я прачытаў гэта тут: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html

Плануецца таксама, што Форум URL дадаецца ў карту сайта?
    Да гэтага часу толькі URL патоку для ўстаўкі.

У мяне ёсць 1200 тэмы форуму і 500000, такім чынам, толькі форумах у адрас маёй Карта сайта так было б важна для мяне, што ў форуме URL ў карту сайта ёсць.
    Хіба гэта магчыма?

Апошні пытанне.
    Ці можна па змаўчанні на ўвесь форум у адной мовы на іншую мову?

Прыклад.
    У мяне ёсць германскі форум, і што гэта заўсёды будзе адлюстроўвацца і для кожнага па-ангельску, гэта магчыма?

Таму што я мог зрабіць копіі форуму на іх уласных даменаў на розных мовах
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

На гэтым працэдура інтэгравання карта сайта моманту не ўключаюць у сябе даданне форум спасылкі для перакладу старонак. Вядома, гэта магчыма - проста ў нас не было сумневаў, перш чым гэта нам было ўсё роўна раней.

Ёсць яшчэ пытанні

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Чэрвень 2011
    Паведамленняў
    4

Translated text
    нармальна з-за пытання; =)

Так што я прыняў германскі форум (URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    ) А таксама хачу ангельску карыстальнік можа прачытаць гэта.
    Тады я ўсталяваць VBET і я ў URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    нямецкая версія і
    HTML Code:
    deutsch.de/en
    Ангельскія версіі. гэта нармальна, калі я хачу нямецкай і англійскай мовах карыстальнікаў падзяляюць платформу разам.
    Але калі я хачу, нямецкай і англійскай мовах карыстальнікі маюць свой уласны форум, то было б лепш мне зрабіць копію форуму
    Тады ў мяне ёсць два нямецкіх форумах.
    аднаго дамена ў
    HTML Code:
    deutsch.de
    для нямецкіх і аднаго карыстача ў дамене
    HTML Code:
    englisch.com
    для ангельскіх карыстачоў. Гэта дазваляе карыстачу чытаць стары англійская нямецкі ўклад у форуме englisch.com вядома, павінен быць англійская мова па змаўчанні.

Дык у мяне было два Незалежны савет незалежных кожны са сваёй мовай і ўласным даменам.

Я выказаў сваю думку для разумення?

Гэта выгадна.
    Google не індэксуе 10000000 старонак з дамена.
    Але 10 мільёнаў старонак індэксуюць Google 50 даменаў
    Original text
    Апошні раз рэдагавалася Alpha; 28-06-11 у 15:33.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

У гэтым выпадку вам не трэба vBET на ўсе ... Вы проста церат 50 аднапакаёвых форумах мове. Так што для перакладу? Калі ласка, майце на ўвазе, што гэта будзе вельмі дорага для вас - 50 ліцэнзій на VBulletin і, магчыма, іншыя платныя ўбудовы. Таксама 50 поплаткаў будзе спажываць значна больш рэсурсаў (працэсар, памяць).

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Чэрвень 2011
    Паведамленняў
    4

Translated text
    На жаль, гэта не так проста.
    У мяне ёсць нямецкі форум, які мае 1500000 паведамленняў. Гэтыя праводкі, вядома, таксама даступныя на ўсіх мовах.
    Аснова якасці асноўных, як гэта было раней.
    Я ведаю, што можа быць 50 новых форумах толькі таму, што нейкі сэнс.
    Чаму я павінна быць 50 новых пустэчы форумах прычынах, але калі ў мяне ёсць 1500000 паведамленняў у якасці кантэнту?
    Але толькі на адной мове
    Гэта змест ўяўляе эканамічны фактар можа быць памножыць з перакладам на розныя мовы.
    Толькі ў 100 разоў лепш працуе на асобных даменаў, па якіх Камісія можа перакладаць развіцця незалежных пазіцый.

Першы фактар кошту другаснай. Германскі форум мае менш выдаткаў на серверы 100-200 **** заслуга.
    Калі англійская копію дасягненні толькі 10% ад годнасці, якое ўсё роўна будзе выгадна. Ёсць няма форумаў па кошту новага сервера для існуючых сервераў не занятыя размяшчаюць дастатковымі рэзервамі. Ён будзе несці толькі кошт ліцэнзіі.
    Акрамя таго, я не хачу, каб зрабіць 50 форумах адразу, але заўсёды адзін за іншым

Але я думаю, я знайшоў рашэнне.
    У Htaccess
    HTML Code:
    #RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
    Калі сапраўды працуюць.

Але вернемся да тэмы
    Добра, я паспрабую знайсці каго-то я, якія могуць інтэграваць URL форуму ў Sitemap.
    Тады я куплю VBET.
    Дзякуй за дапамогу

і дзякуй за гэтую выдатную праграму
    Original text

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •