Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: Праблемы з канфігурацыяй групы карыстальнікаў паслугі для пакупнікоў на маім сайце

Default Праблемы з канфігурацыяй групы карыстальнікаў паслугі для пакупнікоў на маім сайце

Пасля нязначных тэсціравання ў нашай вобласці люстэрка тэставання, мы ўсталявалі адразу vbSEO & VBET прадукцыі ў вытворчай пляцоўкі.

У нас было пытанне, звязаны характар "[" на сайце. Гэта becomed нешта накшталт # 20: (HTML код знака), і некаторыя спасылкі перасталі працаваць. Як мы не актывавалі URL пераклад vBet, мы думаем, што, хутчэй за ўсё, з-за апрацоўкі vBSEO.

(Хто-то сутыкаўся з гэтым так ці інакш?)

Але, з іншага боку, ён толькі што выпрабавалі праблемы з канфігурацыяй паслугі для пакупнікоў груп. Вялікі колькасць карыстальнікаў ёсць свае паслугі для пакупнікоў інвалідаў групах.

Я не магу сцвярджаць гэта звязана з VBET але мы не маніпуляваць любой іншай канфігурацыі на гэты раз.

Новыя групы карыстальнікаў ўстаўкі прадукту маглі паўплываць гэта?

Як я магу праіндэксаваць групы карыстальнікаў канфігурацыі ў выпадку нашай базе даных змяшчаюцца памылкі?

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,
    Калі ласка, дайце мне URL на сайт з гэтай спасылцы бяду, я праверу яго.

Вы ўпэўненыя, што вы настроены vBET з vBSEO добра? Вы можаце праверыць усе канфігурацыі крокі яшчэ раз?

аб існуючых групах - vBET мець свой уласны групы карыстальнікаў - моўных групах. vBET не маюць нічога агульнага з VB або іншай групы. Вы можаце апісаць лепш тое, што я павінен зрабіць, каб Chek яго на маім тэставым форуме?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я толькі вярнуся з адпачынку - ты ўсё яшчэ маюць патрэбу ў дапамозе тут?

Так,
    WWW sexomercadobcn кім

У нас ёсць люстэрка для тэставання на
    WWW pulpoman кім

Многія паслугі для пакупнікоў групы карыстальнікаў сталі адключаная для карыстальнікаў.
    15 ідэнтыфікатар, 20, 28

ідэнтыфікатар групы знізіліся з 600 да 570 карыстальнікаў, якія належаць.

Я пасылаю карыстальніка з правамі адміністратара дэпутата.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

У нас была аналагічная праблема з vBET4.x версіі, і мы знайшлі рашэнне для яе. Калі гэта той жа пытанне, то ён будзе вырашаць і праблемы. Калі ласка, глядзіце тут і абложных хутка выправіць. Пачакайце некаторы час і паглядзець, ці сапраўды праблема ўсё яшчэ існуе - калі ласка, пацвердзіце гэта зрабіў дапамагчы

Хуткае рашэнне праблемы тут: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9012

Гэтая інфармацыя будзе ўключана ў наступны выпуск.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 01-07-11 у 01:31.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •