Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 3 з 3 FirstПершы 123
Вынікі 21 да 24 з 24

Тэма: В. Б. 4.1.4 і 4.2.3 vbet - беспарадак

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Такім чынам, вы ніколі не бачылі які-небудзь стыль пытанняў, за выключэннем адной маленькай памылкі (....Тэкст перакладзены на Ajax рэдактар (як я апісаў раней яна ўжо вырашана ў 4.4.0, але размяшчэнне ў парадку - ні адно пытанне CSS.)? Я знаходжу, што цяжка паверыць. Я бачыў іх у Chrome, Opera, Safari, IE і FF. Я паглядзеў на гэта ў працягу гадзіны перад пачаткам патоку.

Вы не сказалі, ці былі Вы ў стане прайграць сімптомы я апісаў. Хіба вы рушыце ўслед мойму крокі ў пост 19?
    Апошні раз рэдагавалася norku; 16-06-11 у 23:56.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Thumbs up

Трэба ісці цяпер, але ўсё гэта выглядае, працуе зноў. Я буду сачыць за развіццём сітуацыі з кэшам праз дзень, заўтра (сёння).

Вялікі дзякуй за час, якое вы ўклалі ў гэтую гэтым вечарам М. Выдатная падтрымка, як звычайна, і вельмі высока цэніцца!
    Апошні раз рэдагавалася norku; 17-06-11 у 00:02.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад norku View Post
    Такім чынам, вы ніколі не бачылі які-небудзь стыль пытанняў, за выключэннем адной маленькай памылкі (....Тэкст перакладзены на Ajax рэдактар (як я апісаў раней яна ўжо вырашана ў 4.4.0, але размяшчэнне ў парадку - ні адно пытанне CSS.)? Я знаходжу, што цяжка паверыць. Я бачыў іх у Chrome, Opera, Safari, IE і FF. Я паглядзеў на гэта ў працягу гадзіны перад пачаткам патоку.

Вы не сказалі, ці былі Вы ў стане прайграць сімптомы я апісаў. Хіба вы рушыце ўслед мойму крокі ў пост 19?
    .
    Гэта не цяжка паверыць, наогул - гэтага было дастаткова, што я пайшоў у нітка, якая ўжо была кэшуюцца (і я мяркую, пытанне з быў са зламанай кэша). Так што гэта, як я бачыў усё, як мяркуюць, каб быць.

Сапраўды - што б я мэтай зрабіць сабе ў 10 разоў больш працы ... Падтрымка бясплатна - мая праца тут, каб вырашыць пытанне як мага хутчэй. Ніхто не плаціў мне за гэта ці ў 10 раз даўжэй Гэта проста - я не бачыў любым пытанні. Калі ласка, прыміце гэта як факт.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад norku View Post
    Трэба ісці цяпер, але ўсё гэта выглядае, працуе зноў. Я буду сачыць за развіццём сітуацыі з кэшам праз дзень, заўтра (сёння).

Вялікі дзякуй за час, якое вы ўклалі ў гэтую гэтым вечарам М. Выдатная падтрымка, як звычайна, і вельмі высока цэніцца!
    Вялікі - Я мяркую, што ачыстка кэша вырашаная праблема. Я не ведаю, чаму кэш быў зламаны. Калі гэта паўторыцца, то мы праверым, чаму гэта магло адбыцца - у цяперашні час дазваляе толькі выказаць здагадку, што яна была зламаная, перш чым абноўлены да 4.3.0.

На дадзены момант праблема лічыцца вырашанай. Калі гэта здарыцца зноў просім проста напісаць тут і мы зноў адкрыем.

Таксама, калі ласка, абнаўленне з vbet 4.4.0, калі вы хочаце пазбегнуць 3 праблемы з vBulletin 4.1.4 новага рэдактара ckeditor (усе апісана ў vBET 4.4.0 нататкі да выпуску )

Стар. 3 з 3 FirstПершы 123

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •