Я быў там прама цяпер, але доступ да дадзеных для адміністратара падробленай ўліковага запісу, створанай не працуе больш.
Я быў там прама цяпер, але доступ да дадзеных для адміністратара падробленай ўліковага запісу, створанай не працуе больш.
Я проста chcked яго зноў. Я параўнаў дасканала не перакладзеная newreply.php з перакладзеная newreply.php і я выявіў, ні адно пытанне CSS ...
Я сапраўды не бачу праблемы. Можа быць, я не ведаю, дзе шукаць. Калі ласка, дайце дакладныя інструкцыі. Крок за крокам. Без слоў, як "любы". Проста дайце дакладны паток для пачатку, дакладны пераклад, каб ісці, дакладнае значэнне пісаць у хуткі адказ, перш чым перайсці на прасунуты. І апісаць, што вы бачыце не так, то - пасля пераключэння.
Калі б я мог проста загрузіць некалькі фатаграфій ...
Паверце мне, я Я быць дакладным. Праблема бачная для мяне ў ўсё тэмы - не мае значэння, якую з іх вы шчоўкнулі.
Тое ж самае з мовай сцягамі пад панэлі навігацыі. Не мае значэння, якую з іх вы вылучыце.
Пойдзем:
Ваш мова па змаўчанні ўсталяваны на польскай мове ў usercp з манекена уліковым запісам адміністратара так, калі вы ўвайдзіце Вы будзеце праглядаць форум / пл /
Да forumhome і націсніце любы нітку.
Націсніце на "Зьмяніць паведамленне" аб любы пасаду
Націсніце на "ісці прасунутыя»
Вы павінны ўбачыць ніякіх праблем на любым этапе.
Зараз,
націсніце любы Сцяг пад панэлі навігацыі (не польскі сцяг, відавочна, )
Да forumhome і націсніце любы нітку.
Націсніце на "Зьмяніць паведамленне" аб любы паведамленне (вы ўбачыце беспарадак пачатак ...)
Націсніце кнопку "Пачаць Пашыраны", каб убачыць поўнамаштабны беспарадак.
Edit:
Вы можаце выканаць той жа трук, адказаўшы на нітку і затым «пайсці прасунутыя»
Апошні раз рэдагавалася norku; 16-06-11 у 22:14.
Відавочна, я не бачу, што вы маеце на ўвазе ... Але я даведаўся, што ў вас ўключана опцыя, якая паказвае, Google запыты і чакання - гэта змяняе вынікі толькі для адміністратараў (даданне інфармацыі аб перакладаць злучэння перад цэлым дадзеныя адказу), так можа быць, гэта прычына. Калі ласка, праверце свае вынікі з выключана опцыя Пераклад часу адказу.
Калі ўсё ж адбудзецца, то, калі ласка, напішыце мне некаторыя скрыншоты з завостранымі абласцях, якія не так. Я проста ў параўнанні кожнай частцы старонкі вынікаў з польскім і італьянскім перакладам і я не бачу розніцы ў макеце. Ты парай ўласнай вашай інструкцыі па рахунку вы зрабілі для нас?
Акрамя таго, яшчэ адна рэч, якая можа быць тут самае галоўнае - які браўзэр вы выкарыстоўваеце? Як я ўжо сказаў нам патрэбныя дакладныя інструкцыі. Мы павінны ведаць кожны крок вы зрабілі. З самага пачатку - так вы адкрываеце браўзэр X. ..
Таксама інструкцыі вы далі цяпер не ў стане парай ... Я павінен госця, што вы разумееце.
1. Існуе не якой-небудзь сувязі з імем "forumhome" на польскай мове перакладу (звернеце ўвагу, што вы меркавалі, што я там). Які з іх вы маеце на ўвазе? Гэта той, які называецца "Дом" у ангельскай версіі ці "Форум". Калі "Форум" - навошта - ты напісаў я, пачынаючы з / форум / пл ...
2. Пасля апошняга кроку ў 1-м раздзеле я не магу зрабілі першы крок у 2-м разьдзеле, паколькі Ёсць не адлюстроўваюцца сцягі ...
Аб "вы ўбачыце беспарадак пачатак" - што вы маеце на ўвазе? Калі вы маеце на ўвазе, што ўтрыманне ў рэдактар ўжо перакладзены (не арыгінальнага тэксту), то гэтая праблема вядомая і ўжо выпраўленая ў vBET4.4.0 (гл. тут для падрабязнай інфармацыі аб дадзеным выпуску: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9003). Калі гэта пра што-то зноў жа я не ведаю, пра што ідзе гаворка ...
Звярніце ўвагу, што ў шматлікіх выпадках апісанне вы далі б дастаткова першы раз. Тым не менш у выпадку, калі ў нас ёсць пытанне, каб убачыць тое, што кліент сярэдняга і мы не можам прайграць то мы павінны ведаць дакладныя рэчы, якія ён робіць. Калі ласка, падайце нам фотаздымкі - можа быць, мы глядзім на праблемы, але прапусціць гэта. Калі мы ўбачым нешта іншае, што на малюнках, то мне прыйдзецца папрасіць вас яшчэ раз за інструкцыямі, але вельмі дакладным. Без якіх-небудзь цэтлікаў. Роўна, куды вы ідзяце, якія звязваюць націснуць (на самай справе бачныя імя спасылкі - на кожным перакладзе назва будзе іншым). Але, магчыма, гэта ўсяго толькі адным браўзэрам пытання, таму, калі ласка, дайце нам назву браўзэра вы правяраў. Мы выкарысталі для гэтай оперы.
Апошні раз рэдагавалася vBET; 16-06-11 у 22:35.
Прывітанне,
Не ўсё тое ж. Калі вы ідзяце да свайго usercp і ўсталяваў новы мову па змаўчанні (на любой мове), а затым захаваць. Што вы бачыце? Вы будзеце ведаць, што я маю на ўвазе пад «беспарадак", калі вы яго бачыце. Гэта цалкам відавочна. Выкарыстанне Firefox. Выкарыстанне IE - горш
Апошні раз рэдагавалася norku; 16-06-11 у 22:45.
Зараз я знаходжуся на старонцы / форум / PL / usercp.php не завёў ніякіх змяненняў і не можа, паколькі Ёсць не пераклады вынікі - палова тэксту адсутнічае. Гэта выглядае, як у вас Google падключэння. Гэта тое, што ўжо адлюстроўваецца проста ўжо знаходзяцца ў кэшы і адпачынку не могуць быць пераведзены з-за пытання сувязі Google.
Калі ласка, загрузіце googletest.php ад vbet пакет (у / Do-not-upload/tools каталога), каб ваш дамен галоўны каталог. Да браўзэра, напісаць Дамен URL / googletest.php і скажыце вы бачыце якой-небудзь памылкі.
Вось чаму я напісаў вам даць дакладныя спасылкі, куды ісці - я не быў у стане бачыць гэтае пытанне на ўжо кэшаваныя вынікі, калі гэта сапраўды праблема Google злучэнне і як ён выглядае.
Калі ласка, распавядзіце якія вынікі тэставых Google. Таксама мы будзем правяраць гэта самі, калі ў вас будзе гэта ўжо на ваш сервер.
Пачынаючы пробны пераклад
Вынік тэсту: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} ", responseDetails": нулявая ", responseStatus": 200}
Выпрабаванне пра памылку:
Час злучэння (мс): 47,6909179688
"Дакладныя" дакладная толькі тады, калі праблема відавочная. Я толькі што загрузілі форуму ў IE, і гэта мае сур'ёзныя праблемы, якія ў яго не было пару гадзін таму. Праблемы, якія я апісаў вам на працягу дня адбывалася, як я апісаў іх. Я быў дакладным ...
Апошні раз рэдагавалася norku; 16-06-11 у 22:51.
На дадзены момант праблема з макета старонкі быць зблытана былі выкліканыя пры змене мовы па змаўчанні на любы іншы. Вы ўбачыце, што я маю на ўвазе, калі вы робіце гэта з манекена рахунак. Да вашых usercp і змяніць мову па змаўчанні. Захаваць гэты параметр. Што ваша usercp старонка выглядае? Змена выкарыстоўванага па змаўчанні langiage назад у польскія і захаваць. Выхад usercp і перайсці на форум спісаў. Націсніце на іспанскі сцяг. Зайдзіце на любы пасады і паспрабаваць змяніць яго. Вы ўбачыце, што я маю на ўвазе.
Апошні раз рэдагавалася norku; 16-06-11 у 23:00.
Вы прапусціце адзін важны інфармацыю - я не быў у стане змяніць мову карыстача па змаўчанні, таму што пераклад testx не хапала - не было спасылкі на яго.
Вы парушылі кэш. Я проста выключыў кэша базы дадзеных і старонцы вашага кабінета, выглядае прыгожа цяпер. Я уключыў яго зноў, і гэта прыемна. Я проста чысціцца ўвесь кэш, каб пераканацца, што гэта не кэш пытанні.
Калі ласка, праверце ты па-ранейшаму разглядаць гэтую праблему вы апісалі. Калі так, то перайдзіце да Адмін -&ГТ; ад vbet Кэш -&ГТ; Кэш базы дадзеных і часова адключыць кэш. Праверце вы ўсё яшчэ бачыце праблему з кэш адключаны. Уключыць кэш зноў.
Па googletest.php ў вас няма якой-небудзь сувязі пытанні цяпер.
Пасля ачысткі кэша я ацаніў вашыя інструкцыі ў браўзэры Опера (версія 11/11):
- З кабінета я змяніў карыстальнікам мова па змаўчанні форма польскай на нямецкі. Старонка выглядае хораша і на нямецкай мове перакладу.
- А потым зноў змяняецца на польскі - па-ранейшаму прыгожа і па-польску перакладу.
- Пайшоў у форуме аб'яву ў польскім перакладзе, націснуўшы на спасылку Форум каля спасылку Дом.
- Перайшоў на іспанскі мова (націснуўшы сцяг).
- Тады пайшлі да патока / Forum/es/f6/sidecap-bueno-o-malo-5103 / # post37724 (Назва: SideCap, Буэна аб Мала?)
- А націску опцыі для рэдагавання паста (на апошняй пасады). Я бачу адно пытанне: тэкст пераведзены ў Ajax рэдактар (як я апісаў, перш чым яна ўжо вырашана ў 4.4.0), але размяшчэнне ў парадку - ні адно пытанне CSS.
- Тады пайшлі да прасунутага, націснуўшы кнопку ў рэдактар Ajax, а таксама не бачу ніякай праблемы з CSS.
КАЛІ ЛАСКА, - адказваюць на гэты пост: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9017
Дасылайце нам фатаграфіі. Скажыце, які браўзэр вы USD ...
Існуе ніякага сэнсу для нас, каб зрабіць гэта зноў і зноў ... Калі па-сапраўднаму мы не ведаем, што вы робіце, і вы ўсё яшчэ не парай нашы інструкцыі і не даў нам дакладныя інструкцыі. Такім чынам, мы зрабілі гэта наадварот - мы далі вам дакладныя крокі, якія мы зрабілі. Мы зрабілі гэта ў Оперы. І мы знайшлі ні аднаго пытання CSS. Мы нават у параўнанні старонка не перакладзеная старонку, каб пераканацца, што ён выглядае як гэта павінна быць і стэнд старонкі выглядаюць аднолькава (розныя тэксты, вядома). Такім чынам, зараз вы можаце зрабіць тыя крокі, якія ўвайшлі ў сістэму па ўліковага запісу даў нам, у браўзэры Опера і адпраўце нам здымак экрана з апісаннем таго, што не так. Таму што мы не бачым яго І мы сапраўды хацелі б бачыць яго, правільныя і блізкія