Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: Вельмі зацікаўлены ў VBET. Некалькі пытанняў

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Чэрвень 2011
    Паведамленняў
    1

Default Вельмі зацікаўлены ў VBET. Некалькі пытанняў

Я хутка буду абнаўленне да VBulletin 4.1.4. Хіба платнай версіі VBET працы з апошняй версіяй VBulletin?

У мяне таксама ёсць PhotoPost аб'яваў на маім сайце. Хіба платнай версіі VBET працаваць з PhotoPost аб'явы?

Праз пару тыдняў я буду таксама даданне Visichat ад gchats.com на мой сайт. Ці ведаеце вы платнай версіі VBET таксама будзе працаваць з Visichat?

Дзякуй за ваш час.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Добры дзень. Ды платная версія. кампанія супрацоўнічае з форуму 4.1.4. Мы ўжо пратэставалі ў нашай тэставай форум (у бліжэйшы час мы таксама будзем рухацца наш форум на форуме 4). Самоў дадатковых звестак а. кампанія і vBulletin 4.1.4 вы знойдзеце тут (Адзін з нашых кліентаў папрасіў аб новых рэдактар vB4.1.4).

На дадзены момант я не магу пацвердзіць будзе ад vbet падтрымка перакладу старонак, створаных Photopost аб'явы, ні Visichat. Большасць модов не патрабуюць спецыяльнай інтэграцыі і кампанія проста перакладае вынікі. Яшчэ ў некаторых выпадках спецыяльная інтэграцыя патрабуецца. Тут вы можаце знайсці больш падрабязную інфармацыю аб інтэграцыі ад vbet з іншых модов: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    Існуе дакладныя інструкцыі, як зрабіць гэта для PhotoPost, да гэтага часу мы не выкарыстоўвалі PhotoPost Аб'явы і мы не ведаем гэтага прадукту, таму мы не можам выказаць здагадку, што яна таксама будзе працаваць. Мы не можам несці адказнасць за іншага кода модов, і шмат модов перапынак VBulletin архітэктуры (менавіта таму дадатковыя інтэграцыя неабходная часам - у асноўным для модов, якія ствараюць свае ўласныя старонкі).
    Мы таксама не можам пацвердзіць, што Visichat будуць пераведзеныя. vBET падтрымлівае AJAX VBulletin пераклад адпаведным кручком - яшчэ іншых модов павінны выкарыстоўваць VBulletin архітэктуры адпаведным чынам (у адваротным выпадку VBulletin не будзе выконваць кручком) і запыт павінен ісці з кодам мовы. Дык вось я думаю, што некаторыя спецыяльныя інтэграцыі будуць неабходныя для падтрымкі перакладу. Зноў жа - не магу сказаць дакладна, таму што мы не выкарыстоўваем гэты мод і не ведаюць яго. Тым не менш не варта ствараць якой-небудзь памылкі.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •