Я проста хачу ведаць, ці з'яўляецца vBET працуе нармальна з новай CKEditor ў VB 4.1.4?
Дзякуй.
Я проста хачу ведаць, ці з'яўляецца vBET працуе нармальна з новай CKEditor ў VB 4.1.4?
Дзякуй.
CKEditor? Ці ёсць убудова ці некаторыя функцыянальныя vBET 4.1.4?
Гэта зусім новы рэдактар.
https://www.vbulletin.com/forum/entr...ed-by-CKEditor
Не магу пацвердзіць на дадзены момант. Можа быць, некаторыя з нашых карыстальнікаў пацверджання. Мы будзем правяраць і пацвярджаць гэта на гэтым тыдні.
Я магу пацвердзіць, што ў vBulettin 4.1.4 vBET дадае мову варыянт (для карыстальнікаў з мовай па змаўчанні, акрамя мовы форуму) да наступнай рэдакцыi:
- Разьба хуткага адказу
- Разьба поўны адказ
- Новая тэма
- Хуткае паведамленне Наведвальнік Карыстальнік
- Падрабязныя паведамленні карыстальніка Наведвальнік
- Асабістае паведамленне
- Хуткі адказ на Асабістае паведамленне
- Пашыраны Адказаць Асабістае паведамленне
- Новая дыскусійная група
- Хуткі адказ дыскусійнай групы
- Пашыраны адказ дыскусійнай групы
- Хуткі каментар Выява групы
- Пашыраны каментар Выява групы
- Хуткі Каментарый Фотаальбом
- Пашыраны Каментарый Фотаальбом
- Новае паведамленне ў блогу
- Хуткі Каментарый Блог
- Пашыраны Каментарый Блог
- CMS Артыкул Каментары (Ня непразрыстай)
- CMS Артыкул (Ня непразрыстай)
Калі я нешта ўпусціць калі ласка, паведаміце мне, і я буду правяраць яго.
Звярніце ўвагу, што некаторыя з іх адлюстроўваюцца непразрыстым варыянты, але не непразрыстым ў мову BBCode. Як я памятаю, гэта было з водступам, каб не непразрыстым для артыкулаў CMS (гэтая артыкул не напісаны кім-небудзь, усё-такі павінны непразрыстых або не адлюстроўваць опцыі для непразрыстых), але каментар павінен быць. Мы праверым гэта.
Таксама перамыкацца паміж хуткі адказ на падрабязны усё ў парадку. Паведамленне папярэдняга прагляду таксама працуе добра. Тыя 2 была пратэставаная на нітку рэдактараў.
Таксама знайшоў адну памылку VBulletin для блога: Увайсці абавязкова - VBulletin JIRA
Дзякуючы Міхал! Гэта карысна ведаць.
Апошні раз рэдагавалася vBET; 14-06-11 у 14:00. Прычына: BBCode карэкцыі
Аб тых рэдактараў 2, які паказвае непразрыстай варыянт, але не непразрыстым:
1. CMS артыкула: Я праверыў некаторыя заўвагі, і гэта так і павінна быць. Непразрыстыя не падтрымліваецца тут, таму што артыкулы напісаныя ў форуме мову па змаўчанні (гэта не змест, якое можна дадаць, хто-небудзь). І мы не зрабілі якой-небудзь дадатковае ўмова, каб не паказаць, непразрыстыя опцыю з меркаванняў прадукцыйнасці - група людзей, пішучых CMS артыкулаў абмяжоўваецца, і тыя носьбіты мовы маюць гэтак жа мову па змаўчанні, як форум і не ўбачыце непразрыстыя варыянты. Так што гэта застаецца як ёсць.
2. CMS Артыкул Каментарыі: Ён павінен непразрыстым і будзе ў наступным выпуску. Хуткае рашэнне праблемы: стварыць новы убудова для кручка vbcms_article_populate_end, Для прадукту vBET, з імем Ручка мовы па змаўчанні для каментароў CMS артыкуле і код:
PHP Code:
if ($view->comment_block) {
$view->comment_block = str_replace('if (comment_postid > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
postvars += \'&vbet_postInLanguage=\' + document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').value;
}
if (comment_postid > 0)', $view->comment_block);
}
Апошні раз рэдагавалася vBET; 15-06-11 у 17:58.
Новыя праблемы з 4.1.4 рэдактара - пры праверцы папярэдняга прагляду пошты і збіраецца наступаць на перакладзенай старонкі, то ўтрыманне паведамлення перакладаецца - яно не павінна быць. Мы працуем над гэтым прама цяпер, так рэліз пройдзе, пакуль мы вырашаць новыя праблемы.
Апошні раз рэдагавалася vBET; 15-06-11 у 17:57.
І яшчэ адно пытанне знайшоў і ўжо выпраўленая - перанакіраваць здарылася ckeditor.php запыты на пераклад старонак. Гэта не было памылкай - усё працуе нармальна пасля перасылак, але перанакіраванне было дрэнна для прадукцыйнасці. Мы ўжо дамовіўся аб гэтым просіць для ckeditor.php ужо ўключае ў сябе мову параметру і не перанакіраванне упушчанае пераклад адсочвання неабходна Гэтая інфармацыя будзе ўключана ў наступны выпуск.