Далем Радзе. Nieważne.
Апошні раз рэдагавалася jaryx; 07-12-09 у 23:34.
Першы У апошнія тэмы ў vbadvanced напісаныя па-партугальску на дысплеі разам з BBCode Code: Як вы ўдзельнічаць Што рабіць, каб гэтага ня з'явяцца? Іншая Вы пісалі пра партугальскім "Кома фаçабса PRA participar " У арганізме ж самае паўтараецца. Хоць ўтрыманне ўсіх праяў дабра, ЯК І пераклад, а не Ў назва, а не "ç"З'явіўся"FAA $». Пасвілі майго рэдагавання І карэкцыі FAA $ наç За раз тэма адлюстроўваецца правільна. Што з'яўляецца прычынай Гэтае памылкі? Як Гэтае выправіць?
Як вы ўдзельнічаць
Першы Дайце мне, калі ласка, спасылку, дзе я магу бачыць гэта. Другая Вы ў стане прайграць - гэта значыць, як вы пішаце новы пост з загалоўкам гэтага таксама кусты? Дарэчы, як вам будзе лягчэй у будучыні, для кожнай задачы, пісаць асобны паток
аб'ява. Ці ведаеце вы сувязь аб'ява. 2 Вы ведаеце, апісанне Чаканне
Podeślij праз форум. Гэта адзіны афіцыйны канал, праз які было даставіць прадукты харчавання ў vBET. Інфармацыя, перадаваная па іншых каналах, можа проста памерці, або быць атрыманы з іншага кампутара і быць больш даступнымі для нашых супрацоўнікаў. Таму sorki за нязручнасці, але вы яе зноў тут
Сёння на форуме з'явілася новая "Кветка": Code: htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html Любы намёк?
htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Так - гл назва паток ўнутры langtitle - як гэта не дадае (код мовы). Дарэчы - калі ласка, адкрыйце новыя тэмы для новых пытанняў Гэта дапаможа нам больш эфектыўна кіраваць
Паведамленне ад vBET Так - гл назва тэмы ўнутры langtitle - як гэта не дадае (код мовы). Дарэчы - калі ласка, адкрываць новыя тэмы, новыя пытанні Гэта дапаможа нам больш эфектыўна кіраваць На самай справе, я думаю, што там быў гэты тэг. У арганізме суб'екта, а таксама. Цяпер пытанне ў тым: чаму карыстальнік мае мову, усталяваны ў Вялікабрытаніі, нават калі IP-адрас Rosji.Czy зарэгістравацца на борце, ён аўтаматычна выбіраецца сваю мову, на аснове мовы он-лайн Ох, і вярнуўся галоўная праблема гэтай тэме? , якая знаходзіцца на галоўнай старонцы (vbcmps) фіксуецца на шоў для мяне, як: [Langtitle = RU] Запіс Менавіта таму я працягваю гэтую нітку
Апошні раз рэдагавалася vBET; 11-10-11 у 00:42. Прычына: BBCode карэкцыі
Калі вы не ўсталявалі аўтаматычнае вызначэнне мовы паведамленні, сістэма давярае карыстач. vBET не выконвае аўтаматычную настройку мовы падчас rejestacji - карыстальнік выбірае сам. vBET прапануе аўтаматычна (добрыя ацэнкі раніцай) мова, заснаваны на наладах браўзэра, а не на аснове IP. Што ж тычыцца BB Пашыраны vBET цяперашні час не існуе модуль інтэгруецца з В. Б. Advanced Dynamics langtitle і не будзе інтэрпрэтавацца. В. Б. CMPS проста яшчэ не інтэграваныя і таму яшчэ не інтэрпрэтаваныя langtitle. Так што гэта патрабуе інтэграцыі. Калі вы хочаце дапамагчы інтэграцыі - калі ласка, напішыце Pista раздзеле інтэграцыі. Дазвольце мне прывесці вам прыклад кода, які будзе выкарыстоўвацца для разбору langtitle - вы павінны выкарыстоўваць яго ў патрэбным месцы. vBET з цягам часу будзе падтрымліваць самыя папулярныя моды. У цяперашні час у нас шмат працы versją 3.3.0, якая ў тым ліку wyjdzei tygdniu, то 4,0. Тады мы будзем інтэграваць іншыя моды - В. Б. CMPS, як паведамляецца, інтэграваць
Ok. Дзякуй. З улікам закрыцця. пс. У мяне няма дазволу ствараць тэмы ў інтэграцыі ... так што я напісаў тут: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1085
Прагледзець воблака пазнак
Правілы форуму