Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 3 з 3

Тэма: vaultwiki інтэграцыі

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Default vaultwiki інтэграцыі

Гэта адмысловы выпадак інтэгравання толькі для vaultwiki. Гэта неабходна толькі таму, што vaultwiki не сумяшчальны з VBulletin ў галіне BBCodes і змены API дадання новага параметра да BBCode парсер функцый. Менавіта таму нармальная інтэграцыя з парсер для VBulletin не працуе і дае ўказанні:
    Увага: Адсутнічае аргумент 2 для vB_WikiCodeParser:: handle_bbcode_code (), званы ў / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php на лініі 25 і вызначаны ў / сховішча / класа / bbcode.php на лініі 1488

Увага: Адсутнічае аргумент 2 для vB_WikiCodeParser:: handle_bbcode_html (), званы ў / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php на лініі 28 і вызначаны ў / сховішча / класа / bbcode.php на лініі 1506

Увага: Адсутнічае аргумент 2 для vB_WikiCodeParser:: handle_bbcode_php (), званы ў / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php на лініі 22 і вызначаны ў / сховішча / класа / bbcode.php на лініі 1470
    Для вырашэння пытання вам трэба зрабіць некалькі простых крокаў. Вам прыйдзецца паўтараць пасля кожнага абнаўлення vBET.

Інтэграцыя дзеянні:
    1. Адкрыць / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php
    2. Пошук па сайце:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_php(&$parser, &$value) { 
    3. Дадаць ПАСЛЯ:
    PHP Code:
    if($parser instanceof vB_WikiCodeParser) {
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_php(0$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

4. Пошук па сайце:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_code(&$parser, &$value) { 
    5. Дадаць ПАСЛЯ:
    PHP Code:
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_code(0,$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

6. Пошук па сайце:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_html(&$parser, &$value) { 
    7. Дадаць ПАСЛЯ:
    PHP Code:
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_html(0,$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

Наступныя крокі з'яўляюцца ДАДАТКОВЫЯ - выкарыстоўвайце яго, толькі калі вы выкарыстоўваеце віртуальны каталог, які перанакіраваны .htaccess для showwiki_proxy.php файл і толькі тады, калі вы выкарыстоўваеце vbet з SEO-спасылак:
    1. Адкрыць файл showwiki_proxy.php
    2. Пошук па сайце:
    PHP Code:
    define('VAULT_FRIENDLY_ENTRY'1); 
    3. Дадаць ПАСЛЯ:
    PHP Code:
    if ($_REQUEST['language']) {
    $_SERVER['REQUEST_URI'] = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/''/'$_SERVER['REQUEST_URI']);

4. Адкрыць. Htaccess файл
    5. ПЕРАД вікі правілы дадаць наступнае правіла:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/YOUR_WIKI_DIRECTORY(.*)?$ YOUR_WIKI_DIRECTORY$2?language=$1 [QSA]
    6. Змяненне правілаў YOUR_WIKI_DIRECTORY да віртуальнай каталога вікі (на стэндзе месцаў)
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 14-07-11 у 12:53.

Я толькі што падвышаны vbet ад 3.3.6, 3.5.3, каб

Пасля гэтага, раптам я не магу стварыць новую старонку ў vaultwiki, атрымліваю паведамленне пра памылку пасля націску кнопкі "Стварыць новую тавару:

Фатальная памылка: Дазволеныя памяці памерам 33554432 байт вычарпаныя (паспрабаваў вылучыць 131072 байт) у / галоўная / імя карыстальніка / public_html / сховішча / класа / revision.php у радку 33
    У паўночным напрамку
    - Я не магу стварыць vaultwiki новую старонку і атрымаць вышэй паведамленне пра памылку, але я ўсё яшчэ можа рэдагавання vaultwiki паведамленне без праблем
    - Калі я адключыў vbenterprisetranslator прадукт, я магу стварыць новую старонку ў vaultwiki раз
    - Я ўжо спрабаваў дадаць гэтую радок у сховішча / класа / revision.php файл, пасля пачатку <PHP, але ўсё роўна тое ж?
    ini_set ('memory_limit', '1024M ');
    - Я выкарыстоўваю vaultwiki 3.0.13
    - Я ўжо стварыць струмень у vaultwiki форуме таксама https://www.vaultwiki.org/threads/5265/ , калі яны могуць дапамагчы ці даць падказку з іх боку, так што цяпер я прашу, калі есць некаторыя выпраўлення ад vbet бок пра гэта. У гэтым могуць дапамагчы іншыя члены, выкарыстоўваючы vbenterprisetranslator мод з vaultwiki таксама

regrads
    Рычы

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Спрабавалі Ці вы павялічыць вы абмежаванне па памяці на ўвесь сервер вашага, проста зрабіць гэты параметр глабальнага?

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •