Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: PHP Памылка: паток не пачалася

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Default PHP Памылка: паток не пачалася

Прывітанне, я правяраў мае часопісы памылак, і многія з іх:
    [28-май-2011 10:05:24] PHP Warning: file_get_contents (/ галоўная / thecodec / public_html / forumz / vbet.css) [<a href='function.file-get-contents'> function.file-атрымаць -ўтрыманне </>]: не здолеў раскрыць паток: Няма такога файла ці каталога ў / галоўная / thecodec / public_html / forumz / vbseo.php на лініі 1395

Любая ідэя, чаму? я абнаўленне да апошняй версіі vBET

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я толькі што праверыў ваш форум, і я бачу ў HTML-высновы:
    <Спасылка отн = "стыляў" тып = "тэкст / CSS" HREF = "images/vbet/flags/vbet.css"/>
    Таксама ў vBET толькі код 2 месца з vbet.css як ен гэта. Так што я паняцця не маю, чаму vbseo спрабуе знайсці яго ў forumz/vbet.css. Можа быць, гэта што-то з htaccess вашага сайта і ў вас есць перанакіраванне для css. Ці гэта што-то з vbseo. Таму, што пытанне з vbseo - vbseo.php палі на лініі 1395 - калі ласка, папытаеце vbseo каманда аб гэтым. Вы можаце паказаць нам свой файл .htaccess, і мы будзем правяраць яе.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 29-05-11 у 21:15.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Міхаіл, дзякуй за адказ, вы можаце атрымаць доступ да свайму сайту / сервера ў любы час праверыць, што вам трэба, як Каміль мае доступ да ўсіх vBET рэквізіты, аднак каб вылечыць праблему я проста скапіяваў vbet.css з / vbet / сцягі / да / forumz / гэта магчыма, яна можа нешта рабіць з абнаўленнем vbseo даволі некаторы час таму, у старых vbseo вы сказалі нам ўносіць змены ў пэўныя файлы vbseo ў пэўных месцах, калі новыя vbseo прыйшла яна файлаў у розных месцах, і вы сказалі нам, як зрабіць змены там, можа быць, гэта што?

Ва ўсякім разе, не саромейцеся доступ, што вам трэба і паглядзець

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Каміль у адпачынку цяпер. Калі ласка, проста дашліце мне гэтыя дэталі доступу да майго PM. Калі ласка, дасылайце vBSEO дэталі CP доступ таксама - можа быць, нешта не да ладу з карыстацкімі перасылак ці нешта накшталт гэтага.

Я праверу я магу знайсці што-то.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Не атрымаць доступ дэталяў. Вы па-ранейшаму маюць патрэбу ў нашай дапамозе тут або яна вырашаецца?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Няма адказу - лічыць вырашанай. У адваротным выпадку просім проста напісаць тут, і мы вернемся да гэтага пытання.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •