Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: праблема

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Default праблема

Text automatically translated from: Italian to: Belarusian
    Translated text
    Я усталяваў новую версію vbenterprise перакладчык (2.3.5) і з гэтага моманту не робіць мяне больш перакладаў, а перакладзеныя тэксты пусты. Я прыпынена запланаванае заданне "Аўтаматычна выдаляе старыя пераклады з кэша", то я хлеў. Як гэта працуе? Дзякуй
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Text automatically translated from: Italian to: Belarusian
    Translated text
    дапамогу адказаў тым жа:
    Original text

Прывітанне Марка,

Вы пасылалі вялікі аб'ём трафіку на Google AJAX API, які выглядае як гэта можа быць злоўжывання ці вынікам памылак праграмавання. Таму што вы не змаглі ідэнтыфікаваць сябе з (апцыянальна) ключавых API ці правільна наладзе HTTP Referer (як таго патрабуюць умовы выкарыстання), мы не змаглі звязацца з вамі пра гэта трафік.

Я заклікаю вас паглядзець на нашы ўмовы выкарыстання:
    Google AJAX API Умовы выкарыстання - Google AJAX API Мова - Google Code

Калі ласка, звярніце асаблівую ўвагу на раздзелы, якія патрабуюць, каб кожны запыт быць на прамы запыт ад канчатковага карыстальніка, што вынікі павінны быць паказаны карыстачу (нязменным), а таксама правілы па ўсім кэшавання. Таксама звернеце ўвагу на патрабаванні вакол аўтарства і ідэнтыфікацыі.

Калі вы адчуваеце, што выкарыстанне вашага сайта адпавядае, просьба прадставіць дадатковую інфармацыю аб тым, як Ваш сайт выкарыстоўвае API (уключаючы спасылкі), а таксама ўключае IP-адрас вашага сервера.

Дзякуй,
    Адам Фельдман
    Мэнэджар па прадукцыі, Google

2009/12/11 Марка Гизи <sanmarco76********it>

мазь,

, Не так сабе Дэво scrivere ў італьянскі oppure ў Англійская, quindi intanto
    Дроту ў італьянскі.

Sono l'amministratore ды Форуму ААН:
    Школа - Форум ды Cultura Generale

чэ utilizza ААН убудова ў Ле traduzioni basato су Google.

Іл Problema è чэ ды qualche Giorno ле traduzioni без compaiono più, электронная
    viene riportato questo errore:

{"ResponseData": нулявая ", responseDetails": "Падазраваны Умовы прадастаўлення паслуг
    Злоўжыванне, калі ласка, звяжыцеся з ajaxapis-support@google.com. "," ResponseStatus ": 403}

Potete risolvere ў favore?

Крэда чэ SIA Tutto ў regola

Дзякуй

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Як я бачу, вы не выкарыстоўвалі API ключ да забароны. Таксама я бачу там адзін вельмі дзіўны інфармацыя - яны кажуць, што вы не выкарыстоўвалі загаловак реферера - 2.3.5 пасылае реферер загалоўка. Мне давядзецца праверыць гэта ў кодзе.

Такім чынам, як гаворыцца ў пасланні - звязацца з імі
    Напішыце, што вы выкарыстоўваеце API ключ цяпер, і новая версія праграмы, у вас ёсць "Працуе на Google", боль вынікі толькі на працягу 15 дзён і толькі на рэальныя запыты.

Таксама праверце ў часопісах робіць некаторыя фіктыўныя робат не паўзком вашага форуму занадта прагна - гэта можа быць прычынай, чаму Google атрымаць вялікі аб'ём трафіку.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Таксама, калі ласка, абнаўленне 2.3.6 - аказваецца, што ёсць памылка ў адпраўцы реферер загалоўка.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •