Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: vBET азначала, што мае тэгі выпалі з indesku Google!

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Май 2011
    Паведамленняў
    11

Default vBET азначала, што мае тэгі выпалі з indesku Google!

Text automatically translated from: Polish to: Belarusian
    Translated text
    Я усталяваў на свой моды НЛП-эр - аўтаматычная Tagger нітку і vBET бясплатнай версіі.

Так як я ўсталяваў vBET заўважыла, што выпаў з індэкса Google маіх тэгаў з асноўнай мова (польская).

З таго, што я магу бачыць яго на сваім форуме ён індэксуецца толькі 50 тэгі: Уваход на сайт: адрас форуму на Google, таму што я не магу ўставіць спасылку.

Магчыма, гэта адбываецца таму, што Ёсць памылкі ў Sitemapie (так яны кажуць мне, каб вэб-майстроў)? У прыватнасці, яны мяркуюць, што некаторыя спасылкі вядуць на тым жа месцы.

Можа быць час, каб падумаць над гэтым НЛП-эр? Колькасць наведванняў у дзень высадзіў мяне з 13 да 10 тыс. да таго, што пазнакі маюць выпаў з азначніка.
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Text automatically translated from: Polish to: Belarusian
    Translated text
    Калі ласка, пакажыце спасылку на сайт, мы можам бачыць, што адбываецца, калі Ёсць любыя перасылак або спасылкі сябе добра працаваць.
    Што тычыцца партала з'яўляецца просты НЛП даюць ілжывую інфармацыю, якая ў цяперашні час асноўным мовай Google поўзалі каля 275 вынікаў там, і я думаю, гэта ўсё тэгі, якія існуюць на гэтым форуме (Ёсць менш, чым 120, але некаторыя з іх некалькі старонак у выніках) . Лёгкая праверка - кінуць яго ў запыце для Google:
    Code:
    site:forum.simple-nlp.pl/tags/
    У сувязі з гэтай памылкай з вашага боку, я падазраю, што таксама можа быць нейкая памылка для індэксаваная тэгі ў свой уласны форум - загрузіць спасылку, якая будзе праверыць яго ў першую чаргу.

Вы пішаце памылка - даць спецыфіку. Мы не ў стане рэагаваць на нявызначаны памылкі або дапамагчы, не пэўную інфармацыю.

Цалкам на палях - vBET не змяняць старонкі на натуральнай мове (даць дадаў сцягі), таму калі сапраўды тэгі знікнуць з індэкса, то я прапаную, каб праверыць, ці былі яны часам не былі заблакаваныя ў robots.txt файлы

Калі ласка, дашліце неабходную інфармацыю.
    Original text
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 18-05-11 у 20:14.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •