Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 7 з 7

Тэма: Ці не сціраюць не-пераклад тэг TITLE, мова па змаўчанні

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2011 г.
    Паведамленняў
    14

Default Ці не сціраюць не-пераклад тэг TITLE, мова па змаўчанні

кампанія vbet 4.3.0 здаецца апрацоўваць ў < !--vBET_SNTA--&ГТ; (мінус прастору вядома) няправільна тэг для тэга title у форуме дома.

Калі я выкарыстоўваю не перакладаць тэг, ўкладку ў браўзэры цяперашні правільна неперакладзеныя тэкст для перакладу мовамі. Але для languge змаўчанні форуму (па крайняй меры, калі яна ангельску) паказвае тэгі ў закладкі. vBET сумуе ў паласе ад тэга.

Firefox 4.0.1 і оперы 11,10

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,

Калі ласка, - мне трэба URL для разьбы або старонкі з гэтым пытаннем
    Дзякуй

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2011 г.
    Паведамленняў
    14

ПМ з URL паслаў

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Выкарыстоўваеце вы notranslate тэг ў струмені назва? Яна не павінна быць выкарыстаная там! Звярніце ўвагу, што ці вы хочаце захаваць назва не перакладаецца, то вы павінны выкарыстоўваць langtitle з мовай код якога не існуе, у прыкладзе [langtitle = няма] (без прабелаў). Звярніце ўвагу, што VBulletin не падтрымлівае тэгі загалоўкаў ўсіх. Мы зрабілі шмат намаганняў для падтрымкі langtitle тэгі ў загалоўку і гэта толькі тэгі падтрымліваюцца ў назве. Для надзейнасці і прадукцыйнасці, мы падтрымліваем ня пераклад тытул BBCode жа як і для перакладу - так па-кодаў langtitle.

Калі ласка, скажыце зрабіў гэта дапаможа. Калі я няправільна зразумеў што-то, то калі ласка, адпраўце URL старонкі, каб, калі мы можам разглядаць гэтую праблему.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 29-05-11 у 15:01.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2011 г.
    Паведамленняў
    14

Не, я не кажу пра Загаловак тэмы. Я кажу пра ўпакоўцы vboptions.bbtitle з тэгам VBET_SNTA ў FORUMHOME частка шаблону.

Пры поглядзе на перакладзенай старонкі, усё правільна апрацаваны, таму адон, безумоўна, чытанне тэгаў там. Але калі я гляджу на старонку форуму з мовай па змаўчанні, форуму, гэта правільна апрацаваныя ўсюды, але адзін, загорнуты ў HTML-тэгі TITLE, дзе ён не сціраюць тэгі, калі яна не патрэбна.

Так што я спрабую захаваць неперакладзеныя з'яўляецца форумам імя (Option -> Назва сайта -> Назва форуму).

Я пасылаю вас PM са спасылкай.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ОК, я бачу гэта пасля адпраўкі спасылку ў лічку. Дзве рэчы:
    1. Ён бясшкодны, таму што гэта проста HTML-каментар
    2. Вядома, мы будзем правяраць яе ўсё бліжэй і правільна - сын, я дам вам больш падрабязную інфармацыю.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прайграваецца і вырашана Рашэнне будзе ўключаны ў наступны выпуск.

Для хуткага рашэння, калі ласка:
    1. Адкрыць / уваходзіць / vbenterprisetransaltor_functions_hooks.php
    2. Пошук па сайце:
    PHP Code:
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->''<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 
    3. Замяніць на:
    PHP Code:
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA-->''<!--vBET_NRE-->''<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •