Прывітанне, мы сапраўды павінны мець 60 (МОГ) новыя групы карыстальнікаў?, Гэта будзе абсалютнай болю перажывае кожны з змены дазволаў на мой моды і хакі.
Ці можам мы пазбавіцца ад іх?
Прывітанне, мы сапраўды павінны мець 60 (МОГ) новыя групы карыстальнікаў?, Гэта будзе абсалютнай болю перажывае кожны з змены дазволаў на мой моды і хакі.
Ці можам мы пазбавіцца ад іх?
прывітанне,
Ці можаце вы растлумачыць гэта лепш? групы карыстальнікаў? Вы маеце на ўвазе - групы карыстальнікаў vBET мову?.
Што гэта мяса, што карыстачы могуць змяніць vBET налады?
Дзякуй
Прывітанне Каміль, дзякуй за адказ, падчас абнаўлення да 3.4.0 для vb3.8.6 я выявіў, што кожны мову цяпер мае ўласную групу, у AdminCP> Групы> Група менеджэр і большасць з іх маюць сярэднюю карыстальнікаў, бяда ў тым, у мяне ёсць некаторыя змены і хакі дадаў, якія патрабуюць адміністратарам ўсталёўваць правы доступу ў групе, так што цяпер я павінен ісці, каб кожны з адключыць усе дазволы.
Гэта толькі здаецца залішнім паставіць кожнаму з карыстальнікаў у другаснай групы, то ў чым сэнс гэтага?
прывітанне,
vBET робіць групы карыстальнікаў аўтаматычна і карыстальнікі дадаюцца ў групы карыстачоў пасля таго, пасля ўстаноўкі асноўнага мовы (мовы карыстача ў usercp).
Я не разумею, вы можаце растлумачыць гэта лепш?Code:"have some modifications and hacks added which require admins to set the permissions per usergroup"
Я модов ці хакі з vb.org і некаторыя новыя карыстацкія рэжымы, напрыклад у мяне ёсць адзін так званы пост VB шаблонаў і ў наладах груп карыстальнікаў для кожнай групы карыстальнікаў вы ўсталюеце, ці могуць яны выкарыстоўваць мод і якія менавіта часткі мод наяўных у іх распараджэнні , усё новыя групы карыстальнікаў, якія дадалі vbet маюць дазволу, устаноўленыя для таго, каб выкарыстанне гэтага мода, але яны не павінны быць дазволеныя, я амаль скончыў перажывае іх усё адключыць усе гэтыя дазволу гэта было сапраўдным галаўным болем. Чаму яны павінны быць змешчаны ў групы карыстачоў у першую чаргу?
Тут у вас ёсць гэты варыянт апісаны:
http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html
па-другое - vBET групы карыстальнікаў не звязаныя з якой-небудзь дазволу, можа быць, гэта ваш мод памылку, але я не магу сказаць напэўна.
Калі ласка, дайце мне імя аднаго з вашых модов і URL, каб гэты мод (павінна быць бясплатна) і я буду правяраць яго на маім тэставым форуме (і вядома ж - напісаць, як прайграць яго крок за крокам)