Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: Праблема PhotoPost

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    13

Default Праблема PhotoPost

У мяне ёсць праблема з PhotoPost я ў субдомен, калі я паварот SEO спасылак працуе з гэтым. Htaccess у суб-дамен

RewriteEngine On
    # Правілы для SEO сувязяў для перакладу без якіх-небудзь рухавіка SEO (на сыравіну спасылкі VBulletin)
    # Калі вы выкарыстоўваеце VB 'Mod Rewrite ЧПУ ", затым пакласці гэтыя правілы ТОЛЬКІ ДА VB правілаў
    RewriteRule архіў / index.php? / $ 2 & Language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule index.php? мова = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule $ 2? Мова = $ 1 [QSA]

Праблема пасля змены мовы Я хачу бачыць любога мал ў галерэі ..
    Сайт з поддомены
    Напрыклад: gallery.mydomain.co / EN / ShowImage ххххх змяняецца на:? MyDomain / EN / ShowImage хххх так браўзэр не магу знайсці ў інтэрнэце.

У мяне ёсць золата і vbseo апошняму паведамленні фота-і апошніх VBulletin, vbet 4,3

Я tryied кожная рэч:

Ці можаце вы мне дапамагчы?

У корань у мяне ёсць з Htaccess гэта прадаставіць ад vbseo і vbet / Google хром браўзэр dosnt парай transalation наступную са кожны раз, калі я націснуўшы на галерэю мова змяняецца па змаўчанні ..
    Апошні раз рэдагавалася Maciej; 08-05-11 у 22:44.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

добра я буду правяраць яго для вас

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні