У адпаведнасці з назвай. Фільтраваныя слоў, знойдзеных у назве перакладаецца.
У адпаведнасці з назвай. Фільтраваныя слоў, знойдзеных у назве перакладаецца.
якое-небудзь рашэнне?
прывітанне,
Калі ласка, устаўце сюды URL вашага сайта і старонкі з гэтым пытаннем, таму што мне трэба больш інфармацыі
Дзякуй
Тут Вы ідзяце:
Навіны супольнасці і Кіраўніцтвы
"ПФК" з'яўляецца фільтруецца слова.
добра я буду правяраць яго для вас
Прывітанне. Каміль знаходзіцца ў адпачынку, і я прымаю яго выпадкаў. Я не ведаю, было гэта вырашыць PM або пытанне да гэтага часу жывы (я бачу статус 'тлумачыць') - так што, калі ласка пацвердзіце зрабіць вам патрэбна дапамога з яго пытання ці можа быць пазначаны як вырашыць?
Гэта да гэтага часу не вырашана.
Калі вы маеце на ўвазе параметр Ігнаруецца словы / прапановы, То ёсць не памылка зусім. Калі ласка, прачытайце апісанне параметру:
Так што, калі гаворка ідзе аб такой канфігурацыі, то калі вы хочаце, які працуе таксама на назвы, калі ласка, зрабілі новую пасаду ў Запыт аб магчымасцях. На дадзены момант у нас ёсць спосаб падтрымаць яго там, але ні адзін орган прасіў яго, таму ён быў не патрэбны. Калі Вы маеце патрэбу ў гэтым - напішыце новую пасаду там так мы зможам кіраваць новым запытам функцыю.Якія словы / прапановы павінны быць праігнараваныя ў працэсе перакладу. Гэта будзе мець эфект толькі на паведамленні, створаныя пасля слова / прапановы была дададзеная тут. Яна будзе аўтаматычна непразрыстай ігнаруюцца словы / фразы з уваходных паведамленняў у notranslate BBCode (падтрымлівае: пасады, групавыя паведамленні, фатаграфія каментары, наведвальнік паведамленні і асабістыя паведамленні). Яна будзе мець ніякага ўплыву на словах за межамі паведамлення - Для тых, хто проста выкарыстоўваць не перакладаецца вобласці ў адпаведны шаблон. Ён таксама будзе мець ніякага ўплыву на загаловак паведамлення - Толькі на ўтрыманне паведамлення. Выкарыстоўвайце асобныя лініі для кожнага ігнаруюцца словы / фразы. Гэта з улікам рэгістра!
Для падтрымкі дададзеных ігнаруюцца словы ва ўжо існуючыя паведамленні, калі ласка, выкарыстоўвайце непразрысты Ігнаруецца Словы функцыянальнасць.
Калі гэта пра што-то яшчэ, то калі ласка, апішыце яе больш падрабязна, таму я буду ведаць, што менавіта яна складае каля![]()
Падобна на тое, што мне трэба. Ці будзе павышэнне запыт туды. Дзякуй.
ОК, так што гэтае пытанне зачынены. Мы будзем працягваць абмеркаванне ў раздзеле характарыстык запыце![]()