Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 10 з 10

Тэма: Фільтраваныя слоў у патоку назва перакладаецца

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Студзеня 2011 г.
    Паведамленняў
    49

Default Фільтраваныя слоў у патоку назва перакладаецца

У адпаведнасці з назвай. Фільтраваныя слоў, знойдзеных у назве перакладаецца.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Студзеня 2011 г.
    Паведамленняў
    49

якое-небудзь рашэнне?

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,

Калі ласка, устаўце сюды URL вашага сайта і старонкі з гэтым пытаннем, таму што мне трэба больш інфармацыі
    Дзякуй

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Студзеня 2011 г.
    Паведамленняў
    49

Тут Вы ідзяце:
    Навіны супольнасці і Кіраўніцтвы

"ПФК" з'яўляецца фільтруецца слова.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

добра я буду правяраць яго для вас

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне. Каміль знаходзіцца ў адпачынку, і я прымаю яго выпадкаў. Я не ведаю, было гэта вырашыць PM або пытанне да гэтага часу жывы (я бачу статус 'тлумачыць') - так што, калі ласка пацвердзіце зрабіць вам патрэбна дапамога з яго пытання ці можа быць пазначаны як вырашыць?

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Студзеня 2011 г.
    Паведамленняў
    49

Гэта да гэтага часу не вырашана.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі вы маеце на ўвазе параметр Ігнаруецца словы / прапановы, То ёсць не памылка зусім. Калі ласка, прачытайце апісанне параметру:
    Якія словы / прапановы павінны быць праігнараваныя ў працэсе перакладу. Гэта будзе мець эфект толькі на паведамленні, створаныя пасля слова / прапановы была дададзеная тут. Яна будзе аўтаматычна непразрыстай ігнаруюцца словы / фразы з уваходных паведамленняў у notranslate BBCode (падтрымлівае: пасады, групавыя паведамленні, фатаграфія каментары, наведвальнік паведамленні і асабістыя паведамленні). Яна будзе мець ніякага ўплыву на словах за межамі паведамлення - Для тых, хто проста выкарыстоўваць не перакладаецца вобласці ў адпаведны шаблон. Ён таксама будзе мець ніякага ўплыву на загаловак паведамлення - Толькі на ўтрыманне паведамлення. Выкарыстоўвайце асобныя лініі для кожнага ігнаруюцца словы / фразы. Гэта з улікам рэгістра!

Для падтрымкі дададзеных ігнаруюцца словы ва ўжо існуючыя паведамленні, калі ласка, выкарыстоўвайце непразрысты Ігнаруецца Словы функцыянальнасць.
    Так што, калі гаворка ідзе аб такой канфігурацыі, то калі вы хочаце, які працуе таксама на назвы, калі ласка, зрабілі новую пасаду ў Запыт аб магчымасцях. На дадзены момант у нас ёсць спосаб падтрымаць яго там, але ні адзін орган прасіў яго, таму ён быў не патрэбны. Калі Вы маеце патрэбу ў гэтым - напішыце новую пасаду там так мы зможам кіраваць новым запытам функцыю.

Калі гэта пра што-то яшчэ, то калі ласка, апішыце яе больш падрабязна, таму я буду ведаць, што менавіта яна складае каля

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Студзеня 2011 г.
    Паведамленняў
    49

Падобна на тое, што мне трэба. Ці будзе павышэнне запыт туды. Дзякуй.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ОК, так што гэтае пытанне зачынены. Мы будзем працягваць абмеркаванне ў раздзеле характарыстык запыце

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •