Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 7 з 7

Тэма: Некаторыя дзіўныя праблемы.

Question Некаторыя дзіўныя праблемы.

Пры спробе перайсці да гэтай тэме:

Фон акна празрыстымі?

Я атрымліваю наступнае, двойчы ў верхняй частцы маёй старонцы, а астатняя частка старонкі не адчыняецца. Калі ласка, паведаміце.

Папярэджанне
    : Strpos () [function.strpos]: Зрушэнне не змяшчаецца ў радку ў [Шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions.php на лініі 408

Дзякуй.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне, у мяне ёсць для вас рашэнне - не вызначана - таму, калі ласка, зрабіце копію рэдагуемага файла!

1. адкрытыя і зрабіць копію гэтага файла:
    корань форуму / inlcludes / vbenterprisetranslator_functions.php
    2. у гэтым файле знайсці:
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    3. і замяніць на:
    PHP Code:
    if(strlen($outputPart) > 1)
        {

$closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1);
        }
        else 
    $closePosition false
    4. захаваць файл і пратэставаць яго.

па-другое - калі ласка, дайце мне савет як прайграць гэтую праблему на маім тэставым форуме, можа быць, гэта памылка.

Дзякуй

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

няма адказу - вырашана. Калі няма, калі ласка, напішыце тут і я адкрыю гэтай тэме зноў.
    Дзякуй

Прыношу свае выбачэнні за затрымку адказу. Я зрабіў змены. Але гэта не мела ніякага значэння. І я не ведаю, як яе прайграць, гэта адбываецца толькі ў гэтай тэме. Дзякуй.

Я ўсё яшчэ атрымліваю гэта:

Папярэджанне: Strpos () [function.strpos]: Зрушэнне не змяшчаецца ў радку ў [Шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions.php на лініі 410

Папярэджанне: Strpos () [function.strpos]: Зрушэнне не змяшчаецца ў радку ў [Шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions.php на лініі 410

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

хм паспрабаваць ачысціць кэш для дадзенага мовы, і праверыць яго яшчэ раз. Калі ўсё яшчэ нічога - Я праверу яшчэ раз

Выбачайце Каміль, але як я магу ачысціць кэш на адной мове? Дзякуй за дапамогу!

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

проста зайдзіце ў admincp>vBET кэш>cache cleaner, абярыце адзін мову і абярыце Чысты кэш-файлы Госць і працягваюць

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •