Text automatically translated from: Greek to: Belarusian
Translated text
Гэты курс тэкст напісаны па-грэцку

Спачатку я бачыла абнаўлення syngekrimeni для VBulletin ў мяне не было пачуцці прыватнасці, што робіць ўстаноўку 2chch ўсіх членаў нашага форуму былі ў захапленні! Раптам з ніадкуль сталі з'яўляцца і карыстальнікі з іншых краін і ўпэўненыя, што гэта было звязана з абнаўленнем!

Адзіная праблема ў тым (і, вядома, праблема ў маім форуме, таму што я ўсталяваў мноства абнаўленняў і праграм / ўбудоў, але, магчыма, сервер, старонка) павольнай хуткасці і вялікі аб'ём дадзеных у штодзённым рэзервовым капіяванні, якая аўтаматычна форум .

Натуральна выключыў кэшаванне і 1,2 Гбайт зрабіў рэзервовае капіяванне сістэмы штодня (aferesa і вобразы ад таго, у базе дадзеных) памер штодзённага рэзервовага капіявання ўпала да каля 360 Мбайт.

Цяпер я інвалід кэш-памяці і ў мяне ёсць толькі 4 асноўных моваў можа выбраць членаў форуму.

Так я чакаю з нецярпеннем 2 рэчы. Выпуск 3.ch якая палепшыла пытанне часовага захоўвання, і, вядома, хутка, каб быць збіраюся мяняць хостынг сайта старонкі.

Калі okoklirothei версіі 3x і калі хуткасць майго форуму падняліся да узроўняў, якія тут упэўнены, што рух удзельнікаў і наведвальнікаў форуму будуць падвойныя і патройныя, магчыма, канкрэтныя абнаўлення.

Падзякаваць
Нектар Zogkos
Original text