Прыклад з электроннай пошты:
Паважаныя Барт,
rparmar толькі што адказаў на патоку Вы падпісаліся на права - FA абмежаванай клуба - у Pentax SLR Аб'ектывы Абмеркаванні форуму PentaxForums.com. Калі вы жадаеце апублікаваць адказ, калі ласка, адкрыйце нітка, пяройдучы па спасылцы ніжэй. КАЛІ ЛАСКА, не адказвайце на гэты ліст.
Гэтая тэма знаходзіцца па адрасе:
FA абмежаванай клуб - Старонка 32 - PentaxForums.com
Вось паведамленне, якое толькі што было размешчана:
ў <!--Старт ад vbet не перакладаецца вобласць--&ГТ;
--- Цытата (Першапачаткова на brecklundin) ---
Плюс, я вымушаны выкарыстоўваць яго, таму што я толькі што адпраўлены 35ltd адправіўся ў 43ltd ... выдатна вялікае копію 35ltd і да гэтага часу я не мог супрацівіцца спакусе больш срэбра.
--- Канец цытаты ---
ў <!--Канец ад vbet не перакладаецца вобласць--&ГТ;я магу гэта зразумець! Я абмяняў мой DA35 для DA12-24, таму што гэта было для мяне важней, каб гэтыя фокусныя адлегласці пакрытыя. Але я трымаў FA43. Хоць яна менш практычная, чым DA35 я знайсці яго запаўняе спецыяльную нішу.
Гэта можа быць не лепшае тэхнічнае прыклад выкарыстоўванага аб'ектыва, асабліва з пост-апрацоўкі, але мне гэта падабаецца. (І так робіць танцор.) FA43 ўдарае зноў дзе FA77 было б занадта блізка ўраджаю.
Энджи Smalis танцы Нічога Палі
Малюнак:
http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Энджи Smalis танцы Нічога палёў на Flickr - Photo Sharing!)
Там могуць быць і іншыя адказы, але вы не будзеце больш атрымліваць апавяшчэнні пакуль вы не наведаеце форум яшчэ раз.
Усё лепшае,
PentaxForums.com
Не ўсе электронныя лісты выглядаюць наступным чынам.
фантастычныя па адным на паведамленне Eaglerapids не паказваў гэтага.
Адзін за паведамленне pcarfan зрабіў таксама.
Магчыма rparmar і pcarfan не ставіў іх мова яшчэ?
Я таксама