Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: атрымліваць паведамленні пра памылкі пасля абнаўлення сервера

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    7

Default атрымліваць паведамленні пра памылкі пасля абнаўлення сервера

прывітанне,

я толькі што пераехаў мой сайт на новы выдзелены сервер. Раней усё было выдатна працаваць на маім апошнім серверы. пасля пераезду на новы сервер, я атрымліваю наступнае паведамленне пра памылку:

Фатальная памылка: Званок у нявызначаную функцыю Iconv () у / галоўная / USERNAME / public_html / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions.php на лініі 379

гэта значыць для SHOWTHREAD старонак. для форуму старонак, а таксама vbacmps старонак і vbcommerce / vbcredits старонак, само згасае пры націску на розных сцяг.

Вы ведаеце, як мы можам вырашыць гэтую праблему? Падобна настройкі сервера паколькі рэчы былі выдатна працаваць, перш чым я пераехаў на новы сервер.

дзякуй
    Simit

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Так, гэта настройкі сервера пытанне - а дакладней PHP пытанні. Глядзіце тут для таго, што патрабуецца для гэтага мода на працу:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post7

Вы павінны Iconv усталяваны і гэта тое, што вам не хапае на новы сервер. Вы зможаце лёгка знайсці кіраўніцтва па ўсталёўцы Інтэрнэт для пошуку: PHP Iconv

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •