Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: Мовы апісання павінны быць пераведзены, а

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Question Мовы апісання павінны быць пераведзены, а

Пры выкарыстанні французскага мовы па змаўчанні, то чаму мы не бачым апісання моў па-французску?

Напрыклад, я хацеў, каб мы маглі апісання ў нашай роднай мове, так што замест "французскага", я павінен бачыць "Français" аб'яву ўсіх іншых моў апісання павінны мець французскі пераклад, не?

Глядзіце фота.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, звярніце ўвагу, што ўсё па змаўчанні фраз для vBET на англійскай мове. Усё, што вам трэба зрабіць, гэта перавесці фразы на ваш мова (у панэлі адміністратара).

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Я спрабаваў перакладаць фразы для мовах для таго, каб іх для адлюстравання ў маім роднай мове, і гэта не працуе.

Напрыклад, я перавёў гэтыя:
    vbenterprisetranslator_cache_fr і vbenterprisetranslator_flag_fr але нічога не змянілася дзе-небудзь, або для сцягоў або ў профіль і рэгістрацыі.

Што я павінен выкарыстаць, каб перавесці іх, каб мець сцяг апісання пераводзяцца на маім роднай мове?

Акрамя таго, на што я не разумею. Тут, на ваш сайт, калі я перайсці з ангельскай на французскі апісання ў usercp пераводзяцца на французскай мове! (Хаця яны не сартуюцца па алфавіце правільна больш). Вы перакладаеце іх, ці гэта зроблена Google? Таму што, з майго боку яны не перакладаюцца, калі я перамыкаць з адной мовы на іншы.
    Апошні раз рэдагавалася Cybershaolin; 29-11-09 у 07:44.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вы маеце права. Выбачайце за дэзінфармацыю. Пераклады зробленыя Google, калі старонка перакладзеная. У нашым выпадку гэта робіцца таму, што мы адпраўляем яго на англійскай мове, і мы кажам, што яна на англійскай мове. У вашым выпадку гэта не спрацуе, таму што вы кажаце, што Google на французскай мове і гэта не так.

Я прымаю гэта як змяненне просьбай падтрымаць мовах назвы на іншых мовах для сцягоў.

Яшчэ раз прабачце за блытаніну і дзякуй за ваш час

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Здзейснена - будуць уключаны ў 3.3.0