Добра, я перарабіў ўсе крокі ўстаноўкі (але яны ўжо ўсё зроблена правільна) я праверыў на ротарі для IconvCode:additional .ini files parsed /etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.iniСцягі не адлюстроўваюцца .. пераклад не працуе ... што рабіць?Code:Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*
Апошні раз рэдагавалася wowglider.de; 12-04-11 у 14:30.
ок, калі ласка, абновіце ўсе vBET файлы з тэчкі загрузіць яшчэ раз:
- Vbenterprisetranslator_seo.php павінны быць у асноўны тэчцы
імпарт зноў product.xml файл з гэтага-не-загрузіць тэчкі.
ваш Htaccess добра выглядае, хм, калі ласка нанова адрэдагаваць ваш vbseo падаў у першапачатковым выглядзе
і пасля ўсіх змен - праверка vBET.
Калі ўсё яшчэ не працуе, калі ласка, дашліце мне PM ваш AdminCP і FTP дэталі і я буду правяраць яго
Я ўжо зрабіў гэта ў 3 разы. Ці будзе адпраўляць вы Увайсці.
ОК Я чакаю вашыя дадзеныя.
Як доўга я павінен чакаць? Мой сайт атрымлівае deindexed, верб вышлем Вам усю інфармацыю!
Гэтая падтрымка становіцца Уорзер і Уорзер .... калі гэта не з'яўляецца фіксаванай да пятніцы я выдаліць маю падпіску.
Я загрузіў яшчэ раз усё vBET файлы - па-ранейшаму не працуе, я праверыў ваш Htaccess -. Усё ў парадку, але ўсё яшчэ не працуе.
Я інтэграванай vBSEO файлы з vBET - да гэтага часу не працуе.
Усе файлы канфігурацыі выглядае добра. Цяпер мне трэба праверыць канфігурацыю ў AdminCP, але я не магу выкарыстоўваць маю AdminCP дэталей з ПМ - вы можаце праверыць маю інфармацыю для доступу да вашых AdminCP яшчэ раз?
па-другое, вы можаце паспрабаваць адключыць vBSEO і паспрабаваць выкарыстаць vBET, можа быць, у нас канфлікт.
Я рэдагаваў файлы з Планёр-forum.de, Гэта нармальна?
Сцягі добра працуе цяпер. (Пераклад адрасы таксама)
Я заўважыў, што часам увесь тэкст знікае, а часам і тэкст пераведзены добра. Можа быць, у нас ёсць праблема з падключэннем да Google.
Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 19-04-11 у 22:26.
Цяпер яго працы добра, я зрабіў тое ж самае, як і вы, але працуе цяпер .. Вы выкарыстоўваеце бэта-файлы?
але не маглі б вы выдаліць брэндынг зноў?
vBET інфармацыя выдаленая.
Так ці можаце вы пацьвердзіць, што цяпер усё ў парадку?