Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Я выкарыстоўваю vbet паколькі філіял 2.X, і былі мадэрнізацыі на гэтым шляху. я проста абнавіць да 3.2.2.
Цяпер, калі я націскаю на сцягах, я заўважаю змены URL, а таксама. Аднак, часам старонка загружаецца належным чынам, але ў іншых выпадках, я проста атрымаць белая старонка з надпісам "старонка не знойдзена". мой сайт informedtrades.com. у мяне ёсць vbseo устаноўлены таксама.
я бачыў людзей, якія паведамляюць падобны вопыт, але я не бачыў нікога пра гэта казаць, што адбываюцца толькі якога-то часу, і я не бачу людзей, якія толькі былі праблемы пасля гэтага апошнія абнаўлення. прабачце, калі гэта было ўжо мелі справу і я прапусціў яго.
Прывітанне. Я думаю, што я знайшоў ўзор. На вашым форуме спасылкі, якія маюць спецыяльныя сімвалы, як сцвярджаецца, не знойдзена. Я не ведаю, за што яшчэ.
Мы не ў стане прайграць яе на наш сервер (як вы можаце бачыць тут, што яна працуе добра) таму, калі ласка, PM мне дэталі доступу да панэлі адміністратара і FTP.
Я выкарыстоўваю vbet паколькі філіял 2.X, і былі мадэрнізацыі на гэтым шляху. я проста абнавіць да 3.2.2.
Цяпер, калі я націскаю на сцягах, я заўважаю змены URL, а таксама. Аднак, часам старонка загружаецца належным чынам, але ў іншых выпадках, я проста атрымаць белая старонка з надпісам "старонка не знойдзена". мой сайт informedtrades.com. у мяне ёсць vbseo устаноўлены таксама.
я бачыў людзей, якія паведамляюць падобны вопыт, але я не бачыў нікога пра гэта казаць, што адбываюцца толькі якога-то часу, і я не бачу людзей, якія толькі былі праблемы пасля гэтага апошнія абнаўлення. прабачце, калі гэта было ўжо мелі справу і я прапусціў яго.
я вярнуўся да vbet 312, які выдатна працуе. Такім чынам, праблема звязаная з некаторымі розніца паміж 312 і 322. Таксама, калі я вярнулася да 312, першае, што я зрабіў, гэта прадукт перазапісу. праблема ўсё яшчэ захоўваецца. потым, калі я загрузіў файлы з 312, якія, здавалася, вырашыць гэтую праблему. так што, магчыма, праблема звязана з рэдагавання файла паміж 312 і 322.
Таксама варта адзначыць, з'яўляецца тое, што ў мяне ёсць vbblogs ўстаноўлены. гэта не ўплывае на ўсіх, URL-адрасоў у блогах не былі выкананы на замежных знакаў. ні ў 322, ні ў 312.
Я б вельмі хацеў, каб скарыстацца новымі магчымасцямі ў 322. ёсць у любым выпадку я магу зрабіць, што ў святле сітуацыі?
Але не змяняць яго ўручную. Такая карціна ў многіх месцах у канфігурацыі vBSEO. Калі ласка, PM мне дэталі доступу да CP vBSEO і я даведаюся, якая канфігурацыя параметраў адказвае за гэта.
FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php параметр $ Vbseo_custom_char_replacement. Дзякуй, што вы зможаце працаваць з перакладзеная URL і захаваць існуючыя URL для роднай мовы, як і дзе.
Гэта адрас, па якім польскія літары (як SAEC) была зменена, дзякуючы $ Vbseo_custom_char_replacement і ён па-ранейшаму захоўвае ўсе іншыя не ангельскімі літарамі. Гэта ж спасылка на японскі:
Акрамя таго, гэта добры прыклад, чаму вы павінны трымаць не на англійскай мове / Espagnol персанажаў - некаторыя мовы маюць noly ня англійская / Espagnol знакаў.
Гэта прыклад таго, як вы можаце ўсталяваць $ Vbseo_custom_char_replacement значэння (для польскіх літар):