Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: Дзе індэксацыі?

Post Дзе індэксацыі?

Я ведаю, што новы форум, але адзін з вашых прэтэнзій была як
    Лік паведамленняў х 52 = шмат спасылак ...

Так як я атрымаў бясплатную версію для працы, я сапраўды не вельмі
    было прадпрынята ніякіх дзеянняў, якія тычацца індэксацыі, некаторыя з перакладаў URL-адрасоў
    індэксуюцца, але калі мы памножанай мае паведамленні х 52, то я б
    маюць больш 187K адрасы .., гледзячы на Yahoo выбуху, мае сувязі былі
    крыху менш за 2000 за за 1 тыдзень або каля таго, і гэта будзе ўключаць усе
    пераклад URL-адрасоў і ... ў цяперашні час спасылкі паказваеце 1884 або каля

http://www.ongsono.com/check_backlin...makersclub.com

так у чым індэксацыя дзеянні?

я-то тут адсутнічае?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне

Я гляджу на URL вы далі. Як я бачу, Google індэксавацца 142000 старонак і Yahoo толькі 1 700 - гэта выглядае як-то не так з Yahoo ...

Калі ласка, пераканайцеся, што вы не блакуе Yahoo вашым robots.txt Калі так - стоп. Калі няма - мы не можам расказаць вам, чаму Yahoo гультаяваты ў гэтым выпадку. Google паказвае, што ўсё ў парадку з вашым форумам і перакладзеных старонак індэксуюцца добра.

Таксама не давяраюць выніках на старонцы вы далі. Існуе напісана, што Google індэксавацца 142000 старонак на вашым форуме, але, калі ласка, убачыць вынік гэтага запыту ў Google:
    Code:
    site:vipmoneymakersclub.com
    Я бачу тут толькі 47700 вынікаў ... Так вынікі, паказаныя на ongsono вельмі адрозніваецца ад рэальнага.

Акрамя таго, я праверыў вашы перакладзеныя старонкі, а менавіта:
    Code:
    site:vipmoneymakersclub.com/fr/
    Каля 150 вынікаў - гэта сапраўды не ўражвае, але паказвае, што Google сапраўды індэксацыі перакладзеных старонак. Вы можаце зрабіць гэта хутчэй, гэта значыць шляхам дадання перакладзеных старонак на вашым site.xml Таксама майце на ўвазе, што, як хутка Google з'яўляецца сканаванне і індэксаванне старонак залежыць ад PR старонкі і чау хутка яна змяняецца. Аб іншых робатаў - напэўна, падобныя.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •