Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 10 з 10

Тэма: Інтэграцыя з reviewpost (тое ж, PhotoPost)

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Default Інтэграцыя з reviewpost (тое ж, PhotoPost)

Прывітанне,

Я спрабую аб'яднаць vbet з reviewpost. Па-першае, я стараўся проста рабіць vBetTranslatePage заклікаем вываду старонкі, але гэта не працавала з-за перасылак.

Затым я ішоў інструкцыям тут, крок за крокам:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1795

Тым не менш, я ўсё яшчэ атрымліваю перанакіраванне памылак. Я паспрабаваў гэта перш для PhotoPlog, а таксама не ўвянчалася поспехам. Так як мой Htaccess мадыфікацыі не атрымалася, не маглі б вы даць мне некалькі саветаў?

Каранёвая Htaccess:

Code:
    RewriteEngine on
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [L]
    reviewpost Htaccess:

Code:
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/lensreviews/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../lensreviews/&%{QUERY_STRING} [L]
    Я спрабаваў ставіць Htaccess дапаўненняў і да, і пасля праўлення vbseo, але гэта не падзейнічала. Любыя ідэі?

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне

Вы ўпэўнены, што гэты мод выкарыстоўваць global_complete і global_start кручок?

Вы можаце даць мне URL на старонку з гэтага мода, і я магу ўсталяваць яго на мой тэставы форум і праверце.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Не, яна апускае VBulletin сістэмы крук цалкам і па сутнасці, толькі аналізуе загаловак, headinclude і подпіс, а затым робіць сваю справу.

Калі я спрабаваў рабіць ручной выклік перавесці старонку або вынікалі інструкцыям front_controller інтэграцыі, старонка толькі пачалі перасылак бясконца.

Мода знаходзіцца на reviewpost.com. Большасць кодзе / дызайн заснаваны на PhotoPost профі.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

калі ласка, праверце гэтыя крокі яшчэ раз:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1795

па-другое, калі ласка, дайце мне URL на старонку з гэтага мода. Я праверу гэта.
    Ці з'яўляецца гэты мод бясплатна або няма? калі бясплатна - пакажыце URL да пакета гэтага мода.

Дзякуй

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Не, гэта не бясплатна, але дызайн-мудрым ён выкарыстоўвае той жа бэкэнда як PhotoPost.

Я праверыў яшчэ раз і, падобна, мне трэба будзе змяніць каранёвай Htaccess, а таксама. Майце на ўвазе, што я паспрабаваў усё гэта перш, чым без толку, але я паспрабую зноў, як толькі ў мяне ёсць больш вольнага часу.

Любыя іншыя агульныя пытанні інтэграцыі з PhotoPost вы ведалі, з?

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Шукаю рашэнне для вас. Калі ў вас ёсць ідэі і інфармацыя, калі ласка, напішыце тут - будзе паслужліва

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Добра, я нарэшце-то меркаваў, што гэта адзін з. Я адхіліўся трохі ад размешчаны інструкцыі, але ён працаваў як шарм:

1. Дададзены гэта Htaccess:

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
    2. Дададзены выклік гэтай функцыі да канца reviewpost выканання:

PHP Code:
    if(@include_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php'))
    {
    vbet_global_complete($output);

3. рэдагаваў vbenterprisetranslator_functions_redirect.php і інвалідаў перанакіраванне карыстацкіх каталогаў:

PHP Code:
    foreach (explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
    {

$folder trim($folder);
        if (
    stripos($url$folder) !== false)
        {
            return;
        }

4. змяніць / ды / lensreviews / да / lensreviews / ды /, і замацаваць сцяг URL-адрасоў

дададзеныя наступныя функцыі URL пакалення:

PHP Code:
    function vbet_externalConsensus($address$language)
    {
        global 
    $vbulletin;
        foreach (
    explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
        {

$folder trim($folder);
            if (
    stripos($address$folder) !== false)
            {

$address str_replace(array('/forums/',"/{$_REQUEST['language']}/"),array('/','/'), $address);
                return 
    str_replace("/$folder/","/$folder/$language/"$address);
            }
        }

return 
    false;

Існуе, верагодна, больш разумны спосаб зрабіць # 4, але гэта спрацавала! Я вельмі шчаслівы, бо агляд раздзелаў атрымаць амаль 1 млн праглядаў старонак у месяц, а пераклады будуць ездзіць яшчэ больш наведвальнікаў.

Дэманстрацыя: Pentax Anmeldelser - Pentax Аб'ектывы Anmeldelser ог omfattende базы дадзеных

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вы адказалі пасля працяглага перыяду часу для нітка, якая была пазначана як вырашыць. Я не разумеў, што гэтае пытанне па-ранейшаму. Вам патрэбна дадатковая дапамогу тут, ці яна, нарэшце, вырашана?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Я, нарэшце, здагадаўся! Але гэта можа быць варта таго, каб зрабіць гэты тып інтэграцыі лягчэй у будучых версіях vbet, як я паспрабаваў усё. Htaccess змены ў FAQ, і гэта не спрацавала.

У цяперашні час у тэмы форуму ваш URL будзе / форумы / {код мовы} / ўтрымання. Для тэчак па-за асноўнага каталога, тое ж самае павінна прымяняцца (г.зн. / галерэя / {код мовы} / а / {langauge код} / галерэя /), паколькі гэта спросціць неабходныя Htaccess мадыфікацый істотна інтэграцыі і зрабіць нашмат лягчэй, асабліва калі мода ўжо называе global_complete (у дадзеным выпадку я маю на ўвазе PhotoPlog Pro).

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, адкрыйце новы запыт асаблівасць, што Я бачу, як яна зробіць такую інтэграцыю прасцей - гэта не запатрабуе ўнясення змяненняў у асноўны файл Htaccess -. Толькі ў адной з мод каталог.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •