яшчэ ёсць праблема з гэтым - хто-небудзь?
яшчэ ёсць праблема з гэтым - хто-небудзь?
Буду вельмі ўдзячны адказ на гэта
прывітаньне, я павінен спытаць Міхал аб гэтай праблеме, паколькі ў мяне няма ідэй яшчэ.
нейкія ідэі ўсё ж?
прывітанне,
Калі ласка, вельмі доўгі пост на замежнай мове і пераканайцеся, што яна па-ранейшаму не працуюць (пераклад).
URL з вашага паведамлення не працуе цяпер, так што я магу праверыць яго зараз яшчэ раз.
Google, магчыма, не заўсёды выяўляюцца мову для вельмі кароткага паведамленні (магчыма няправільнае напісанне), таму вы павінны праверыць, што ваша паведамленне паміж [B] [мова = [/ B] тэгі. (Гэта тэгі дадаўшы ў newpost_process крук)
так, то паспрабуйце праверыць яго на доўгае паведамленне на замежнай мове.
HTC фільтруецца дадзенага форуму - поўны гіперспасылка
http://cellphoneforums.net/h tc/t327487-tono-de-llamada.html (без прабелаў)
калі ласка, адкажыце мне - whitch варыянт вы маеце выставіцца ў AdminCP-> vBET-> Google-> Google Мова Detection.
пішыце тут Google Мова Выяўленне даверу значэнне
Гэта мае значэнне "Заўсёды давяраць карыстач"
Я ўпэўнены, што гэта не праблема, аднак - ён мае непасрэднае дачыненне да выканання парадак убудова VBulletin API, які выкарыстоўваецца для новых мабільных прыкладанняў ўмяшання убудова, які ўстаўляе мову тэгаў у пост.
Заўсёды давяраць карыстачу Гэты варыянт заснаваны на наладах карыстальнік, які ўводзіць паведамленне. Так Google можа распазнаць мова паведамлення карыстальнікам наладамі. Калі ў карыстальніка яго мова не ўстаноўлены - Google не можа перавесці яго.
Калі карыстач зробіць паведамленне на іншай мове, што, па яго AdminCP - Google усё яшчэ не можа перавесці яго.
Гэтая опцыя выкарыстоўваецца для Аптымізацыі і калі гэтая опцыя ўключаная - моўныя тэгі не будзе дададзены.
Калі ласка, перайдзіце на ваш AdminCP-> vBET-> Google і
1. набор Google вызначэнне мовы да Мэтавым Google, калі вынік з'яўляецца годным даверу
2. набор Google Мова Выяўленне даверу да 0,1
3. праверыць гэта! (Зрабіць новыя паведамленні)
Калі працуе добра.
ВАЖНА - Вам неабходна спакаваць старыя пасады ў тэгах мову ўручную.