Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 3 з 4 FirstПершы 1234 АпошніLast
Вынікі 21 да 30 з 32

Тэма: Сцяг адрасе

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Прывітанне,

Мой набор знакаў: ISO-8859-1

Я паслаў да вас PM са спасылкай на паведамленне паказвае праблему.
    Апошні раз рэдагавалася norku; 11-03-11 у 12:31.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Вы маеце рацыю. Гэта кадаванне памылка. Я магу прайграць гэта на мой тэставы форум.
    Гэты эфект ствараецца толькі тады, калі хто-небудзь скласці паведамленне з перакладзенай старонкі.
    (Памятаеце - калі вы хацелі б размясціць на французскай мове - вы павінны мець у сваім usercp французскай мовы набору.

Я спрабаваў выправіць гэтую памылку з учорашняга дня - у асноўным на не UTF форуму VBulletin ёсць праблема з кадоўкай знакаў з ASCII-кода пад 256.
    Я зрабіў новую тэму на памылку профіль форуму VBulletin, і я пастараюся, каб знайсці рашэнне гэтай памылцы.

У цэлым, калі вы зрабілі паведамленне на французскай мове (і на мове usercp французскі) з звычайнай (не перакладзеная старонка) усё будзе добра. Гэта адбываецца толькі тады, калі вы спрабуеце пост з перакладзенай старонкі.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Ах, усё ў парадку. Так, я скапіяваў ўчастку ад французскай Вікі і ўставіў яго.

Аднак, калі я выбраў мой форум мовай, як нямецкая, а затым размяшчаюцца на нямецкай мове, знакі да гэтага часу паказваюць, як HTML ліку, калі мне адрэдагаваць гэты пост або націсніце на стрэлку ў перакладзе паведамленне ....?

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

так, вы маеце рацыю. паглядзіце на мае два паста - адзін fisrt зроблены з не перакладзенай старонкі (па-ангельску) - не праблема, калі вы хочаце змяніць яго.

Другая зрабіла з перакладзены (польскі) старонку і вось праблема - лісты з ASCII-код пад 256 - няслушнай кадоўцы - Я далажыў гэтую памылку для VBulletin, і я паспрабую гэта выправіць, каб.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Я працую над гэтым з камандай VBulletin:
    Форум ASCII сімвалаў пытанне

Цяпер у нас ёсць выходныя. калі гэта нармальна для вас, мы можам пачаць гэтую тэму пасля выходных?

У выхадныя дні, я буду працаваць з камандай форуму.
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 11-03-11 у 13:25.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Так, вядома,

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Так, вы можаце пакінуць яго актыўным. Як вы ведаеце паведамленне на англійскай мове, пераклад добры
    Я заўважыў на маім тэставым форуме, што на UTF-8 форуму гэтае пытанне не існуе.

Калі ласка, праверце ў базе дадзеных, як паведамленні захоўваюцца (вы можаце ўставіць тут прыклад Расіі паведамленне)
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 11-03-11 у 13:31.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

У мяне ёсць добрая інфармацыя.

Я знайшоў канфлікт з vBSEO global_complete крук

Вы можаце гэта праверыць?
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 11-03-11 у 13:54.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Як гэта праверыць?

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

AdminCP-> ўбудовы і прадукт -> Мэнэджар убудоў -> global_complete крук vBSEO -&ГТ; адключыць.

Але, як я напісаў -> няма SEO спасылкі, калі вы адключыце яго. Мне трэба праверыць vBSEO код і інтэграваць яе.

Да сустрэчы пасля выхадных

Стар. 3 з 4 FirstПершы 1234 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •