Прывітанне,
Мой набор знакаў: ISO-8859-1
Я паслаў да вас PM са спасылкай на паведамленне паказвае праблему.
Прывітанне,
Мой набор знакаў: ISO-8859-1
Я паслаў да вас PM са спасылкай на паведамленне паказвае праблему.
Апошні раз рэдагавалася norku; 11-03-11 у 12:31.
Вы маеце рацыю. Гэта кадаванне памылка. Я магу прайграць гэта на мой тэставы форум.
Гэты эфект ствараецца толькі тады, калі хто-небудзь скласці паведамленне з перакладзенай старонкі.
(Памятаеце - калі вы хацелі б размясціць на французскай мове - вы павінны мець у сваім usercp французскай мовы набору.
Я спрабаваў выправіць гэтую памылку з учорашняга дня - у асноўным на не UTF форуму VBulletin ёсць праблема з кадоўкай знакаў з ASCII-кода пад 256.
Я зрабіў новую тэму на памылку профіль форуму VBulletin, і я пастараюся, каб знайсці рашэнне гэтай памылцы.
У цэлым, калі вы зрабілі паведамленне на французскай мове (і на мове usercp французскі) з звычайнай (не перакладзеная старонка) усё будзе добра. Гэта адбываецца толькі тады, калі вы спрабуеце пост з перакладзенай старонкі.
Ах, усё ў парадку. Так, я скапіяваў ўчастку ад французскай Вікі і ўставіў яго.
Аднак, калі я выбраў мой форум мовай, як нямецкая, а затым размяшчаюцца на нямецкай мове, знакі да гэтага часу паказваюць, як HTML ліку, калі мне адрэдагаваць гэты пост або націсніце на стрэлку ў перакладзе паведамленне ....?
так, вы маеце рацыю. паглядзіце на мае два паста - адзін fisrt зроблены з не перакладзенай старонкі (па-ангельску) - не праблема, калі вы хочаце змяніць яго.
Другая зрабіла з перакладзены (польскі) старонку і вось праблема - лісты з ASCII-код пад 256 - няслушнай кадоўцы - Я далажыў гэтую памылку для VBulletin, і я паспрабую гэта выправіць, каб.
Я працую над гэтым з камандай VBulletin:
Форум ASCII сімвалаў пытанне
Цяпер у нас ёсць выходныя. калі гэта нармальна для вас, мы можам пачаць гэтую тэму пасля выходных?
У выхадныя дні, я буду працаваць з камандай форуму.
Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 11-03-11 у 13:25.
Так, вядома,
Так, вы можаце пакінуць яго актыўным. Як вы ведаеце паведамленне на англійскай мове, пераклад добры
Я заўважыў на маім тэставым форуме, што на UTF-8 форуму гэтае пытанне не існуе.
Калі ласка, праверце ў базе дадзеных, як паведамленні захоўваюцца (вы можаце ўставіць тут прыклад Расіі паведамленне)
Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 11-03-11 у 13:31.
У мяне ёсць добрая інфармацыя.
Я знайшоў канфлікт з vBSEO global_complete крук
Вы можаце гэта праверыць?
Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 11-03-11 у 13:54.
Як гэта праверыць?
AdminCP-> ўбудовы і прадукт -> Мэнэджар убудоў -> global_complete крук vBSEO -&ГТ; адключыць.
Але, як я напісаў -> няма SEO спасылкі, калі вы адключыце яго. Мне трэба праверыць vBSEO код і інтэграваць яе.
Да сустрэчы пасля выхадных