Прывітанне,
мой дамен 4 гадоў. І ніколі не было праблем, перш чым з Google.
Я павінен сказаць, што я было шмат URL індэксуюцца ў перакладзе моў. Больш форум vbet і іншых я бачыў.
Апошні раз рэдагавалася pepito69; 05-03-11 у 11:10.
Я выдаліў vbet мод, выдалім з кожнага правілы relationed да vbet, чакаць 4 дні і ўсталяваць яго нанова з нуля.
Я не ўпэўнены, калі гэта не дапаможа, так што кожны раз, калі вы ўбачыце некаторыя
адбылося вы толькі збіраецеся выдаліць, і пачаць усё спачатку?
Google, падобна, сур'ёзныя праблемы з іншымі забягаю наперад
што-небудзь, і кожны раз што-то, здаецца, добра, то
Google выводзіць усё над вамі, Google у значнай ступені кантралюе нашы destinty,
і Google не было вядома, гуляюць справядлівай альбо ... Google даволі
шмат кіравання інтэрнэтам, што адбываецца на інтэрнэт, і
што яны хочуць бачыць, здараюцца ў інтэрнэце, але я не эксперт,
але я чую тое ж Оле гісторыі ... Я гарачы сайт, зараз усё
раптоўнай Google не паказвае мне каханне больш ... і дамены
, Якія былі зоркамі і атрымліваць трафік, аказваецца, каб атрымаць вельмі мала ...
Мой дамен вельмі, вельмі новае ... гэта было ўніз, як 2 дня, і я страціў
каля 70 зваротных спасылак, я не ўпэўнены, што ўжо ідзе, або
я страціць гэтыя зваротныя спасылкі, таму што я ў працягу 2 дзён, а
з майго сайта быўшы настолькі новая, чаму я атрымліваю хутка зваротныя спасылкі ў любым выпадку?
Google ні дзіўна, але яны тут не для таго, каб дапамагчы, яны
тут, каб зарабіць грошы, і дапамагчы сабе першае ....
а часам, нават самы маленькі сайт змена можа прыняць вас .... так як большасць з нас
не ведаю, як працуе сістэма, то мы зробім невялікае змяненне сайта, то мы пачнем
страты тоны трафіку, і наша першая думка вінаваты Google.
Апошні раз рэдагавалася dsimms; 05-03-11 у 18:51.
я распавяду вам на працягу некалькіх тыдняў, я занадта шмат часу ... ўсё роўна дзякуй.
Існуе магчымасць быць мая віна, я павінен знайсці яго.
Як я ўжо казаў мой сайт вельмі новы. яна дасягнула піка каля
1400 спасылках усяго за два тыдні спыніўся. Я не ўпэўнены,
што адбываецца цяпер, здаецца, губляе 20-50, як спасылкі на
з дня на дзень, таму я не ўпэўнены, што ён вінаваты, спадзяюся, гэта не
vbet, але хто ведае, у гэтай кропцы. Я адключыў мод, які мае
быў, падазраваных у чорнай капелюшы, таму я спадзяюся, што гэта праблема,
цяпер, калі я адключыў мод гэта зрабіць дзень некалькі дзён / тыдняў
каб даведацца, калі мае спасылкі спыніць падзенне і пачаць зноў расце, але
з другога боку гэта можа быць не на ўсіх, але пясочніцы, ці танец Google ....
але пры 4-гадовы сайт, вы не павінны быць ізаляванымі.
Як вы ведаеце, што толькі vbet спасылкі выдаляюцца?
Лёгка, проста ўвядзіце ў пошук па сайце Google:www.yourdomain.com / форумы / янаЯк вы ведаеце, што толькі vbet спасылкі выдаляюцца?
Змены ў колькасць спасылак індэксуюць Google тлумачыцца, верагодна, розных серверах Google, то яны не індэксуе ж колькасць URL, і Ёсць больш чым на 50 серверах.
кожны раз, калі вы робіце:
сайт:www.yourdomain.com
ён падключаецца да аднаго сервера Google.
Распавядзіце, калі ласка, дзе ў інструментах для вэб-майстроў напісана, што Google не любіць перакладзе сайтаў? ... Таксама тут змест не з'яўляецца аўтаматычным - пераклад адбываецца аўтаматычна - утрыманне сапраўднага ад вашай тэмы вельмі напісана ваша вельмі карыстальнікамі.
Google не супраць перакладу кантэксту - доказ шмат форумаў выкарыстаннем vBET і індэксацыі. Вы можаце проста праверыць яго ў прыклад на нашым сайце. Калі Google быў супраць гэтага, то мы б не індэксуюцца. Ужо гэты паток, які з'яўляецца новым ўжо індэксаваць на іншых мовах (я праверыў на польскай мове), што лёгка доказы таго, што Google індэксуе перакладзеных старонак.
Так што гэта ваша праблема не агульным.
У гэты момант vBET не працуе на вашым форуме - так што мы не ў стане працаваць на ваша пытанне не дасць вам ніякай іншай намёк, што - калі ласка, уключыце vBET. Які б ні была прычына вашага пытання, шляхам адключэння vBET вы зрабілі зь яго сталым. Вам ніколі не прыйдзецца індэксавацца перакладзеных старонак, калі вы не будзеце мець пераклад старонак на вашым форуме. Як я ўжо пісаў - мы не ведаем цяпер, у чым прычына. Гэта можа быць нават нешта часовае з боку Google, што можа вярнуцца, як гэта было без якіх-небудзь змен. Можа быць ... Зараз гэта не праблема больш - зараз у вас няма vBET таму на дадзены момант гэта нармальная рэч, якую вы не павінны індэксавацца перакладзеных старонак - таму што цяпер у вас няма перакладзеных старонак. Калі ласка, першая чарга vBET далей.
Я правяраю нітку ад пачатку і вельмі шкада гэта fomething быў ужо напісаны. Я праверыў robots.txt, і ўбачыў я там wird змесціва, такога як:
Disallow: / форум / PT / * рэжым
Наколькі мне вядома, robots.txt не падтрымліваюць сімвалы тыпу * - гэта можа быць часткай праблемы. Гэта не павінна, таму што ён павінен сказаць, што спасылкі з дакладным пачаткам URL: / Форум / PT / * рэжым не варта індэксаваць, але, магчыма, нешта мяняецца ў Google робатаў, і цяпер яны не ўваходзяць якія-небудзь спасылкі, пачынаючы ад: / Форум / PT / (У прыкладзе, таму што * знакі не дапускаюцца і URL чытанне спыняецца ў гэтага знака дае Вам не дазволена для індэксацыі ўсіх перакладзеных старонак). Гэта было б нейкае тлумачэнне вашай сітуацыі, так як я бачу, як правілы, што для ўсіх моў.
Яшчэ раз яна не павінна быць прычына тут, але іншым спосабам вы не павінны выкарыстоўваць * знакі забараняюць правілы, так што, магчыма, нешта агульнае з вашай праблемай. Калі ласка, выдаліце / каментаваць гэтыя правілы.
Таксама праверце, што вэб-майстры, што кажа вам пра сувязь, якая была заблакаваная ў файле robots.txt. Вядома, цяпер - таму што вы інвалід vBET - мы можам мець няправільныя прылады для вэб-майстроў аналізаваць, таму што перакладаецца спасылкі не існуе больш на вашым форуме. Таму яшчэ раз - у першую чаргу на vBET, пасля чаго ў гэты момант мы павінны чакаць, так як для вэб-майстроў не паказвае рэальныя дадзеныя - гістарычны (і ніколі не ведае, калі ён абнаўляецца). Так першая чарга vBET. Тады, калі праз 2 тыдні нічога не зменіцца, мы будзем даследаваць, тым лепш. Было б лягчэй, калі vBET будзе ўвесь час уключаны, цяпер у нас будзе дадатковая рэч - Google часу рэакцыі ...
Апошні раз рэдагавалася vBET; 06-03-11 у 22:56.
robots.txt па-ранейшаму не спрашчаюцца, і становіцца патэнцыйным вытворцам пытанні. І калі вы чыталі мой папярэдні пост тут вы ўбачыце патэнцыйнае тлумачэнне, чаму толькі перакладзеных старонак было не індэксуецца з-за вашага robots.txt - патэнцыял - я не магу канчаткова сказаць, што гэта праблема вытворцы, але вы таксама не павінны канчаткова сказаць, што гэта няма, тым больш, што ў вас там незаконнай справаздачнасці.