Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 10 з 24

Тэма: Google выдаліла ўсіх праіндэксаваных перакладзеных старонак

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост

Quote Паведамленне ад pepito69 View Post
    Гэта не той выпадак.

У мяне было шмат знешніх спасылак і шмат старонак.

У вэб-майстроў у мяне ёсць класічныя праблемы ў vbet: нізкі водгук і дубляваць метатеги і тытулы. Нічога новага ....

Я думаю, у адключыць мод, і гэта было важна для мяне. але я думаю, што Google не падабаецца аўтаматычнае змест, як кажуць у кіраўніцтве для вэб-майстроў. Google рухаецца супраць гэтага, на мой погляд. Надзея заставалася няправільна, таму што Vbet, можа быць дзіўны мод, нягледзячы на добра вядомыя праблемы і абмежаванні.
    Глядзі, я быў thousends з URL індэксуюцца ў перакладзеныя версіі і цяпер нічога!
    мы можам пачакаць і паглядзець, калі ёсць іншы член, што выкарыстанне занадта vbet атрымаць тая ж праблема, я бачу вельмі шмат людзей, якія выкарыстоўваюць vbet спецыяльна бясплатную версію, таму што тэмы прагляду форум падтрымкі вельмі шмат, і ад vb.org Устаноўленая інфармацыя

, Калі аўтаматычнае старонак добрага якасці, я думаю, не так шмат старонак, праіндэксаваных зніжаюцца

а лепш, калі ёсць кіраўніцтва перавесці асаблівасць занадта, для павелічэння якасці перакладу, як я прасіў тут, Таму яго так жа, як Wikipedia, артыкулы ж толькі ручной пераклад на іншую мову членам

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

калі ласка, праверце свой адрас электроннай пошты ці файл часопіса і знайсці MySQL памылкі ці што-то падобнае.
    Ці ёсць у ю файл robots.txt? Вы можаце ўстаўляць поўнае ўтрыманне гэтага файла?

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •