Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 3 123 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 24

Тэма: Google выдаліла ўсіх праіндэксаваных перакладзеных старонак

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    52

Default Google выдаліла ўсіх праіндэксаваных перакладзеных старонак

Прывітанне,
    Google выдаліла з індэкса усе перакладзеныя URL:

PHP Code:
    site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site
    :www.egiptoforo.com/forums/en 

і г.д. ..

Я знайшоў каго-то тут, у форуме, што была такая ж праблема, але з-за памылкі MySQL. Я не ведаю, што адбываецца ў маім форуме.
    Я не змяняў дэ robots.txt ... я сёння адбылося. Я праіндэксаваў напрыклад: 47,000 URL на іўрыце, 20.000 на французскай мове, і г.д. ...

Калі ласка, дапамажыце

Дзякуй
    Апошні раз рэдагавалася pepito69; 03-03-11 у 23:57.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

У вас ёсць электронная пошта ад Google або MySQL памылкі ў лог-файл? калі ласка, напішыце ўсю інфармацыю.

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    52

Няма я не recived любы электроннай пошты ад Google і Ёсць няма MySQL памылкі ў часопіс.
    Гэта было ўчора, і я не чапаў нічога.

як я ведаю, праіндэксаваных старонак ўнутры тэчкі можна выдаліць, калі старонкі не могуць доступ да Google на працягу доўгага часу (г.зн. 24 гадзін або больш)

з майго досведу, у мяне ёсць каля 4000 старонак у тэчцы domain.com / д / з дапамогай іншых мод (не звязаныя з vbet), а таму, што мода разбіты на некалькі дзён, пасля таго як я яшчэ раз праверыць на сайце Google: domain.com / д / ўсіх праіндэксаваных старонак сышлі

паспрабаваць атрымаць спасылкі з іншых сайтаў на ваш кожнай перакладзенай старонкі форуму хаты таксама, а менавіта: атрымаць спасылкі з іншых сайтаў egiptoforo.com / форум / PT / і egiptoforo.com / форум / EN /

я думаю, праблема не ў vbet, але ў форум / сайт / сервер

праверце ўсе рэчы, праверце Google Webmaster Tools занадта https://www.google.com/webmasters/tools/

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    52

як я ведаю, праіндэксаваных старонак ўнутры тэчкі можна выдаліць, калі старонкі не могуць доступ да Google на працягу доўгага часу (г.зн. 24 гадзін або больш)
    Гэта не той выпадак.

У мяне было шмат знешніх спасылак і шмат старонак.

У вэб-майстроў у мяне ёсць класічныя праблемы ў vbet: нізкі водгук і дубляваць метатеги і тытулы. Нічога новага ....

Я думаю, у адключыць мод, і гэта было важна для мяне. але я думаю, што Google не падабаецца аўтаматычнае змест, як кажуць у кіраўніцтве для вэб-майстроў. Google рухаецца супраць гэтага, на мой погляд. Надзея заставалася няправільна, таму што Vbet, можа быць дзіўны мод, нягледзячы на добра вядомыя праблемы і абмежаванні.
    Глядзі, я быў thousends з URL індэксуюцца ў перакладзеныя версіі і цяпер нічога!
    Апошні раз рэдагавалася pepito69; 04-03-11 у 13:23.

Quote Паведамленне ад pepito69 View Post
    Гэта не той выпадак.

У мяне было шмат знешніх спасылак і шмат старонак.

У вэб-майстроў у мяне ёсць класічныя праблемы ў vbet: нізкі водгук і дубляваць метатеги і тытулы. Нічога новага ....

Я думаю, у адключыць мод, і гэта было важна для мяне. але я думаю, што Google не падабаецца аўтаматычнае змест, як кажуць у кіраўніцтве для вэб-майстроў. Google рухаецца супраць гэтага, на мой погляд. Надзея заставалася няправільна, таму што Vbet, можа быць дзіўны мод, нягледзячы на добра вядомыя праблемы і абмежаванні.
    Глядзі, я быў thousends з URL індэксуюцца ў перакладзеныя версіі і цяпер нічога!
    мы можам пачакаць і паглядзець, калі ёсць іншы член, што выкарыстанне занадта vbet атрымаць тая ж праблема, я бачу вельмі шмат людзей, якія выкарыстоўваюць vbet спецыяльна бясплатную версію, таму што тэмы прагляду форум падтрымкі вельмі шмат, і ад vb.org Устаноўленая інфармацыя

, Калі аўтаматычнае старонак добрага якасці, я думаю, не так шмат старонак, праіндэксаваных зніжаюцца

а лепш, калі ёсць кіраўніцтва перавесці асаблівасць занадта, для павелічэння якасці перакладу, як я прасіў тут, Таму яго так жа, як Wikipedia, артыкулы ж толькі ручной пераклад на іншую мову членам

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

калі ласка, праверце свой адрас электроннай пошты ці файл часопіса і знайсці MySQL памылкі ці што-то падобнае.
    Ці ёсць у ю файл robots.txt? Вы можаце ўстаўляць поўнае ўтрыманне гэтага файла?

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    52

Вы можаце паглядзець яго тут:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt

Quote Паведамленне ад pepito69 View Post
    Вы можаце паглядзець яго тут:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt
    Я думаю, вашы робаты з'яўляецца празмернасцю. Я ніколі не бачыў такіх
    велізарныя робаты ў маім жыцці. Я думаю, вы павінны проста выкарыстоўваць
    стандартных робатаў, якія будуць утрымліваць павукоў ад індэксавання
    некаторыя з вашых каталогаў форум, і гэта так. Вы
    спрабуюць захаваць кожную павуком у свеце, і я
    Не думаю, што гэта добрая рэч ..., чаго вы баіцеся?

Цяпер, калі я думаю пра гэта. Я знаходжуся на VPS, і я атрымаў хакер
    электроннай пошце справаздачу, і бот Google быў на забаронены спіс IP. Ёсць
    Ці магчыма, што ваш сервер мае забароненыя некаторыя бот ф і
    калі гэта ваш выпадак, і яны не маглі вярнуцца і павук,
    тады б яны не былі дэ-індэксуюцца? Мне было вельмі дзіўна
    што бот Google апынуўся на маім забаранілі ф спіс ... ну і што
    магла Google павук рабіць, каб атрымалі забароненая?

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    52

Праблема не ў robots.txt
    Дзякуй за вашыя парады, але праблема толькі ў trasnlated тыя, якія не на галоўным форуме. Але я спросціць робатаў ...
    Яшчэ раз дзякуй, але гэтая таямніца фотаздымкаў далей.

Стар. 1 з 3 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •