Quote Паведамленне ад pepito69 View Post
Гэта не той выпадак.

У мяне было шмат знешніх спасылак і шмат старонак.

У вэб-майстроў у мяне ёсць класічныя праблемы ў vbet: нізкі водгук і дубляваць метатеги і тытулы. Нічога новага ....

Я думаю, у адключыць мод, і гэта было важна для мяне. але я думаю, што Google не падабаецца аўтаматычнае змест, як кажуць у кіраўніцтве для вэб-майстроў. Google рухаецца супраць гэтага, на мой погляд. Надзея заставалася няправільна, таму што Vbet, можа быць дзіўны мод, нягледзячы на добра вядомыя праблемы і абмежаванні.
Глядзі, я быў thousends з URL індэксуюцца ў перакладзеныя версіі і цяпер нічога!
мы можам пачакаць і паглядзець, калі ёсць іншы член, што выкарыстанне занадта vbet атрымаць тая ж праблема, я бачу вельмі шмат людзей, якія выкарыстоўваюць vbet спецыяльна бясплатную версію, таму што тэмы прагляду форум падтрымкі вельмі шмат, і ад vb.org Устаноўленая інфармацыя

, Калі аўтаматычнае старонак добрага якасці, я думаю, не так шмат старонак, праіндэксаваных зніжаюцца

а лепш, калі ёсць кіраўніцтва перавесці асаблівасць занадта, для павелічэння якасці перакладу, як я прасіў тут, Таму яго так жа, як Wikipedia, артыкулы ж толькі ручной пераклад на іншую мову членам