Калі ласка, майце на ўвазе, што:
1. Гэтак жа, як вы сказалі, Google мае шмат сервераў на ўвесь свет, і тыя павінны перыядычна пераразмяркоўваць дадзеныя паміж сябар з сябрам. Менавіта таму некаторыя старонкі могуць быць бачыў ужо праіндэксаваныя на адным кантыненце, але яшчэ не на іншых.
2. Майце на ўвазе, што Google паказвае APROXIMATE колькасць вынікаў, што азначае, што:
а) гэта не сапраўднае лік
б) колькасць вынікаў, можа змяніць, нават калі рэальная колькасць праіндэксаваных старонак не
в) колькасць вынікаў, можа быць усё той жа, нават калі лік праіндэксаваных старонак змяніліся
г) Google выкарыстоўвае эўрыстычныя алгарытмы не, так што вынікі сапраўды не дэтэрмінавана - хутчэй за ўсё, вы не будзеце бачыць гэта на высокіх вынікаў, з-за кэшы і гэтак далей, але калі б яна магла быць бачная, калі жывеш па-сапраўднаму нізкія вынікі
д) магія можа здарыцца
Сур'ёзна - калі ласка, прачытайце маю некалькіх апошніх паведамленняў па дадзенай тэме - я спадзяюся, што гэта можа дапамагчы
Я проста глядзеў на шаблоны ў robots.txt (так як па маім папярэднім ведаў гэта не павінна быць у robots.txt) і знайшоў гэты артыкул, якая кажа, што гэта павінна працаваць:
Тым не менш я знайшоў вельмі цікавыя аўтары прапановы:Code:http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
Я зраблю некаторыя дадатковыя даследаванні ў гэтай галіне.Некаторыя пошукавых сістэм не згодныя з выкарыстаннем шаблонаў, ці, па крайняй меры, яны бачаць у ім ледзь рызыкоўнымі або ўдалечыні ад перадавой практыкі.
Адрэдагаваныя.
Тут я знайшоў больш пра шаблоне ў файле robots.txt:- У адпаведнасці з інфармацыяй там Google і Yahoo дазваляе выкарыстоўваць шаблоны.Code:http://tools.seobook.com/robots-txt/
Яшчэ б - калі ласка, пераканайцеся, што вы не блакуе ўсе вашы перакладзены змест некаторых з шаблону правілы. Калі ласка, выкарыстоўвайце для вэб-майстроў, каб вызначыць (спачатку vBET зноў працуюць). Як пісаў аўтар апошняй згаданай артыкуле:
Разгледзім звязаных URL-адрасоў, калі вы выкарыстоўваеце Robots.txt сімвалы: я выпадкова выдаткі сябе больш за $ 10000 у прыбытку з адной robots.txt памылку!
Апошні раз рэдагавалася vBET; 07-03-11 у 00:08.
Я кажу яму авансам, каб спрасціць яго robot.txt - Я не экспэрт, але
Я думаў, з месца ў кар'ер мець такія вар'яты robots.txt ня
зрабіць так. robot.txt павінна быць простай, не залішнім ....
Я думаю, што я таксама згадаў яму, што гэта была не вельмі добрая ідэя альбо
выдаліць мод, як гэта не вырашыць праблему, таму што
адбудзецца, калі ён пачынае ўсё спачатку, ён затым разгледзець пытанне аб адмене
мода яшчэ раз, так як ён не вырашыць гэтую першы раз,
проста не мае так проста зняць ўсталяваць мод без рашэння пытання.