Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: PhotoPost праблемы

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    9

Default PhotoPost праблемы

Гэты пост утрымлівае дадатковую інфармацыю для папярэдняга паста. Звярніце ўвагу, што ваша сістэма не дапускае ўкладанне URL - або што-небудзь падобнае, і на самай справе вельмі абмежавальным з пункту гледжання размяшчэння або зносін.

У мяне паўсталі праблемы з усталёўкай VBet працаваць з PhotoPost. Я паспрабаваў наступныя інструкцыі ў іншых пасадах безвынікова.

У мяне ёсць апошняя загрузка VBulletin і фота-паведамленне VBulletin усталяваны ў

/ Галоўная / ... / public_html

PhotoPost усталяваны ў / галоўная / ... / public_html / PhotoPost

Гэта таксама photopost.ValuationEngineer.com, з падобнымі каталогі для аб'явы і PhotoPost

Я скапіяваў стыль Vbulletin да PhotoPost і
    пераклады сцягі з'яўляюцца там. Але калі я націскаю на сцяг, ён скача зваротна ў галоўны форум з галоўнага форуму перакладзены. Калі я вяртаюся ў PhotoPost форум гэта не перакладаецца. Гэта таксама праблема, калі я націскаю на любы з Подфорумы PhotoPost (або аб'явы або агляд).

Можа хто-небудзь дапамагчы?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне. Каміль быў адказным за гэты падзел. У яго адпачынак прама цяпер.

Я правяраю ўсе адкрытыя справы, і я знайшоў ваша паведамленне без адказу. Я не ведаю, было вырашана і ў іншых постсацыялістычных вы пішаце, прэм'ер, ці няма наогул. Вось чаму я прашу аб фактычным стане пытання. Гэта падваконнік існуе ці не? Калі так, калі ласка, прадставіць тут усю інфармацыю пра яго (вы пісалі пра гэта ў іншым месцы - тое, што было там напісана).

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •