Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Статыстыка Калі ласка?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    2

Default Статыстыка Калі ласка?

Усе гэтыя гісторыі ежы бліскучы, але мне патрэбны факты, каб рашэнні, так што калі хто-то можа мне дапамагчы, падаючы наступныя

В. Б. версіі:
    VBSEO: Нумар версіі / дата ўсталёўкі:
    VBET версія / дата ўсталёўкі:

І наступныя графы з Google паслуг ...
    Індэкс старонак графік да і пасля (для вэб-майстроў)
    Сайт графіка хуткасці да і пасля (для вэб-майстроў)
    Хітоў Пошукавая да і пасля (аналітыка)
    Паказчык адмоваў да і пасля (аналітыка)
    Хіты ад родных бакавыя парода да і пасля (аналітыка)

Я ведаю, што гэта вялікі спытаць ... але я лічу толькі з усёй гэтай інфармацыяй я мог зрабіць правільны паведаміў Aout рашэнне аб куплі дадзенага прадукту ...

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Добры дзень. На жаль, у нас няма такіх дадзеных - на гэтым форуме vbet усталяваны з самага пачатку так не было, што "і quot;. Некаторыя звесткі дададзеныя нашымі карыстальнікамі на старонках форуму: vBET добрых гісторый - VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET)

Акрамя таго, некаторыя з нашых кліентаў дазволіла ўключыць іх форуме спасылкі, якія вы можаце знайсці тут: http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php так што вы можаце праверыць у Google, колькі пераклад старонак праіндэксавана для некаторых канкрэтных сайтаў і мовай.

Калі вы весці нас, як атрымаць гэта ад Google Analytics, мы можам прадаставіць вам працэнт вынікаў уступных на наш форум па перакладзеных старонак.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    2

Я быў бы шчаслівы зрабіць поўнафункцыянальны прыклад на маім сайце, выкарыстоўваючы бясплатную версію (частка майго дня працы з'яўляецца прадастаўленне аналітычнай дакументацыі, так што было б лёгка зрабіць / зразумець ).... Затым, калі гэта працуе я купіў бы Pro Версія ....

Але я магу выдаліць брэндынг і любы outlinks ён стварае ў той час як я раблю гэта? Як яны будуць мець уплыў на вынікі

Гэта адзіная рэч Thats пакласці мяне даць яму ісці

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі вы хочаце выдаліць крэдытных спасылку ў бясплатнай версіі, дастаткова, калі вы пасылаеце любы ахвяраванне (падрабязней гл на старонцы бясплатны варыянт). Калі ласка, платная версія мае больш магчымасцяў (напрыклад, URL перакладу), і гэта значна больш аптымізаваны (у наступным выпуску мы будзем падтрымліваць таксама кэш-памяць на найбольш часта выкарыстоўваюцца рэалізацый). Так што калі вам спадабаецца бясплатная версія, то платны канчаткова электроннай тое, што вам падабаецца

Акрамя крэдытных спасылка ёсць не што іншае, так што я думаю, што можна бегчы Калі ў Вас паўсталі пытанні, калі ласка, будучыня проста спытаць - мы з радасцю дапаможам Вам

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •