Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 11

Тэма: Свежыя рэлізы

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Default Свежыя рэлізы

Прывітанне

Мы толькі што выпусціла новую бясплатную версію з толькі невялікія змены, але мы ўжо амаль гатовыя да выпуску новыя платныя версіі з вялікай колькасцю карысных змяненняў Так што для ўсіх нашых платных карыстальнікаў версіі - хутка ў вас будзе новая версія

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    26

Ці ёсць ЭТА на новыя версіі 4.x?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я не знаёмы з сэнсам ЭТА, але я мяркую, што гаворка ідзе пра тэрміну. У гэтым месяцы мы выпусцім vBET3.x (на наступным тыдні) - ёсць шмат змен, і яна будзе знаходзіцца ў стадыі бэта-тэставанні. Тыя ж змены для vBET4.x выйдзе праз месяц - гэта для забеспячэння больш высокай якасці і не падвяргаць ўсіх карыстальнікаў аб патэнцыйных новых памылак у адпаведнасці з новымі функцыянальнымі магчымасцямі. Вядома, мы таксама пратэставаць змены, па-ранейшаму з карыстальнікаў выкарыстоўвае розныя канфігурацыі, каналізацыі, іншых модов і гэтак далей, таму некаторыя рэчы могуць быць бачныя толькі на некаторых форумах. Гэта тое, што на стадыі бэта-версіі прадукту існуе ў жыцці - тыя, хто хоча, можа выкарыстоўваць яго папярэджваюць пра маладых этапе некаторыя функцыянальныя магчымасці. І выпускаючы vBET4.x праз месяц дае нам магчымасць патэнцыйна вызваліць яго з некалькі магчымых праблем ужо вырашана

Так адказваючы на ваша пытанне коратка - на наступным тыдні мы выпусцім vBET3.x і ў першай або другой тыдня наступнага месяца, павінны быць вызваленыя vBET4.x

Дзякуй за інфармацыю Міхал. З надзеяй на абнаўленне.

PS:''ЭТА "Ацэнка час прыбыцця ....

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    8

Любыя намёкі на тое, што варта чакаць ад новых магчымасцяў ці гэта галоўным чынам хуткасць і нагрузку на сервер робіцца лепш

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы зрабілі некалькі паляпшэнняў прадукцыйнасці. Адзін з часта задаваных - падтрымка кэш-памяці Акрамя таго, некаторыя іншыя паляпшэння прадукцыйнасці па алгарытме узроўні. Усе дэталі будуць пералічаны ў рэлізе.

Мы зрабілі версію сёння - у гэты дзень толькі пачаўся ў нашай краіне, так што мы зрабілі гэта ў некалькі гадзін (у цяперашні час сну

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    26

Не магу дачакацца, каб убачыць Memcached ў vBET. Ці можаце вы сказаць, якія пашырэннем PHP вы выкарыстоўвалі? Memcache або Memcached?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад meto View Post
    Не магу дачакацца, каб убачыць Memcached ў vBET. Ці можаце вы сказаць, якія пашырэннем PHP вы выкарыстоўвалі? Memcache або Memcached?
    Мы падтрымліваем:
    - Memcache
    - APC
    - XCache
    - Eaccelerator

І гэта напісана ў добры спосаб, так што калі што-то яшчэ спатрэбіцца яго можна easilly дадаў яшчэ, як хутка выправіць інструкцыі

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    26

Я зраблю гэта сам, верагодна. Я адмовіўся з Memcached, калі я знайшоў 4 ці 5 асобнік выкарыстанне кэша дб, што можа быць зроблена з адной функцыяй - не трэба перапісваць яго на ўсім шляху

Але вы не адказалі на маё пытанне - можа быць, вы не разумееце, што Ёсць два пашырэння для Memcached з і без D у канцы:
    PECL:: Упакоўка:: Memcache
    PECL:: Упакоўка:: Memcached

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад meto View Post
    Я зраблю гэта сам, верагодна. Я адмовіўся з Memcached, калі я знайшоў 4 ці 5 асобнік выкарыстанне кэша дб, што можа быць зроблена з адной функцыяй - не трэба перапісваць яго на ўсім шляху

Але вы не адказалі на маё пытанне - можа быць, вы не разумееце, што Ёсць два пашырэння для Memcached з і без D у канцы:
    PECL:: Упакоўка:: Memcache
    PECL:: Упакоўка:: Memcached
    Калі вам патрэбныя падказкі, як падтрымліваць Memcached тут гэта ідзе:
    1. Дадаць у файл прадукту дадатковыя опцыі для параметру памяці кэш
    2. Размовы Імпарт прадуктаў
    3. Рэдагаваць файл уключае / vbenterprisetranslator_class_cache.php
    ) Скапіюйце клас для Memcache
    б) Змена імя ў скапіявалі класа прызнаць Memcached
    в) абнаўленне цела для падтрымкі Memcached API (нашы класы простых адаптараў, таму вам не прыйдзецца рабіць якія-небудзь змены ў іншых месцах)
    г) Дадаць новае справа для вашага новага значэння опцыі перамыкача блока на пачатак файла, каб стварыць Memcached аб'екта адаптара

Калі вы хочаце больш канкрэтных намёкаў - проста стварыце запыт функцыі і Каміль дасць вам дакладныя парады, як зрабіць гэта з кодам спісаў.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 09-03-11 у 20:03.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •