Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: Перавесці паведамленні на форуме не напісана на мове форуму па змаўчанні

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Снежні 2010
    Паведамленняў
    7

Default Перавесці паведамленні на форуме не напісана на мове форуму па змаўчанні

Я пачынаю людзей, якія адпраўляюць на шведскім і іншых мовах, на мой форум, дзе большасць членаў толькі гаварыць па-ангельску.

Вось тое, што трэба, на мой погляд, каб сапраўды зрабіць VBET добра працаваць: Калі хто-небудзь пасадзе ў шведскім то іх арыгінальны тэкст дадаецца ў форуме, але пад ім ёсць аўтаматычнага перакладу на ангельскую мову. Такім чынам, англійская мова мог адказаць.

Надзеі пачуць, калі гэта можа быць магчымым. З павагай,

На рэдагавання: Ці гэта на самой справе ўжо робяць гэта!
    Апошні раз рэдагавалася furnivat; 11-02-11 у 10:39.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,

Калі ў вас ёсць форум на англійскай мове (усталёўваецца ў vBET-> галоўная) гэтай пасады павінны быць пераведзены з шведскага на ангельскую.
    Звярніце ўвагу, што карыстач, які робіць паведамленне ў шведскім павінна ўсталяваць у usercp родную мову шведскую.
    Калі гэта паведамленне захоўваецца на вашым форуме у шведскім (без перакладу), варта адрэдагаваць яго і ўставіць змесціва паміж

Па-другое, вы можаце праверыць гэтыя опцыі:
    admincp-&ГТ;ад vbet&ГТ;Рознае-&ГТ;Паказаць арыгінальны тэкст для карыстальніка.

Калі ўсё яшчэ не вельмі добра - ўставіць сюды URL для прыкладу.
    Дзякуй

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •