Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 3 з 3 FirstПершы 123
Вынікі 21 да 24 з 24

Тэма: Выкарыстанне VBulletin 3.6.12, ёсць праблемы на RSS карміць, і архіў

Прывітанне kamilkurczak, я прашу прабачэння, гэта ўжо скончылі?

калі ён ужо скончыў, я хачу замовіць наступны інтэграцыі, для zoints мясцовых мод

яго падобным, як і вышэй, zoints мясцовых старонку мода можа адкрыцца, як звычайна, толькі не перакладаецца

Дзякую вас, перш чым

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

так, гэта ўжо зроблена.
    Калі ласка, зрабіце новы струмень з гэтай праблемай - адно пытанне - адзін паток дзякуй

Quote Паведамленне ад kamilkurczak View Post
    так, гэта ўжо зроблена.
    Калі ласка, зрабіце новы струмень з гэтай праблемай - адно пытанне - адзін паток дзякуй
    я толькі што замовіў наступнай службы інтэграцыі $ 30, для інтэграцыі zoints мясцовых мод, як я сказаў у пост # 21 вышэй, я створыць паток і ч. Вы падрабязна некалькі гадзін зноў

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Права, я заўважыў, што. Я буду яго інтэграцыі. калі ласка, дайце мне URL на старонку з гэтага мода - zoints мясцовых мод і апісаць яго. калі ласка, напішыце - гэта мода бясплатна або няма? дзе я магу модных гэта для мяне?

Стар. 3 з 3 FirstПершы 123

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •