ігнаруюць словы усталяваны ў разное не фільтруецца ў загалоўку форуму і асноўны спіс форуму. абрэвіятура "ПФК" перакладаецца на цукеркі ў кітайскім пасля таго як я дадаў яго ў маім спісе ігнаруюцца.
ігнаруюць словы усталяваны ў разное не фільтруецца ў загалоўку форуму і асноўны спіс форуму. абрэвіятура "ПФК" перакладаецца на цукеркі ў кітайскім пасля таго як я дадаў яго ў маім спісе ігнаруюцца.
Дзякуй за паведамленне, мы праверым ў бліжэйшы час і вярнуць паўтор як мага хутчэй.
гэта трэба для нас, каб фільтр нашага даменнага імя? як толькі я гэта зрабіць, я атрымліваю [notranslate] убудаваным у маёй спасылцы.
Прывітанне,
Schmike даць нам больш падрабязнай інфармацыі, спасылка на ваш сайт, крыніцай, і мы будзем шукаць.
ш тэгі мы выкарыстоўваем толькі ў пасады і ў пост назвы
калі вы хочаце зрабіць што-то ў HTML з notranslate Вы павінны выкарыстоўваць <! - vBET_SNTA -> <! - vBET_ENTA -> discribted ў асаблівасцях
Табліца пацярпелых ёсць форум.
Я дадаў <! - VBET_SNTA -> <! - VBET_ENTA -> шляхам рэдагавання маіх кніг форуме.
, Верагодна, можна ўключыць гэты пры запуску сканавання абнавіць ігнаруецца тэкст.
Так што вырашана праблема ці не?
Так. Гэта выпраўлена.
дзякуй за пацвярджэннем.