Добры дзень,
Цяпер я не ведаю, дзе ёсць праблемы. Тым не менш з падвойным тэчку мову ў URL ці не?
мая памылка, прабачце яшчэ раз.
Тут у вас ёсць рашэнне па ліквідацыі двайнога рэдырэкт з URL:
1. адкрытыя і зрабіць копію гэтага файла:
форум корань / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. у гэтым файле знайсці:
PHP Code:
function vbet_global_start(&$template_hook) {
3. У гэтай функцыі знайсці:
PHP Code:
if (!$vbulletin->userinfo['userid'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_guestfilecache_use']
4. пастаўленыя перад гэтым кодам:
PHP Code:
if ('REQUEST_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost' && $_REQUEST['language'])
{
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
$url = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/', '/', $_SERVER['REQUEST_URI']);
if(preg_match('/\/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//',$url))
{
$url = preg_replace('/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//','',$url);
exec_header_redirect($url);
}
}
Па-другое. Я не ведаю, што пытанне ці ёсць у вас, калі вы хочаце абнавіць vBET. калі ласка, дайце мне некалькі прыкладаў. Калі ласка, праверце налады канфігурацыі ў AdminCP-> vBET-> галоўная (URL рухавіка і г.д.) і ўставіць тут свой. Htaccess файл.
Калі вы ўсё яшчэ не могуць перайсці на новую версію - калі ласка, мне даслалі прэм'ер вашай AdminCP і FTP дэталі, і я буду гэта выправіць.
Па-трэцяе. Вы можаце інтэграваць вашыя генератар файлаў sitemap з vBET? вось вам і рашэнне, крок за крокам, як інтэграваць гэты мод: http://www.vbenterprisetranslator.co ...tegration.html