Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 3 123 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 30

Тэма: Google Email Увага: Googlebot выявіў надзвычай вялікая колькасць URL-адрасоў на вашым сайце

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Exclamation Google Email Увага: Googlebot выявіў надзвычай вялікая колькасць URL-адрасоў на вашым сайце

Google Email Увага: Googlebot выявіў надзвычай вялікая колькасць URL-адрасоў на вашым сайце

Я атрымаў гэты ліст (папярэджанне) ад Googles Webmaster Tools

Звярніце ўвагу, што ў мяне няма vBSEO Усталяваны.

Я хачу выправіць гэтую праблему, перш чым Google паніжае мой рэйтынг старонкі або забароны мяне наогул, мае даходы AdSense ўжо знізілася ў два разы і Google Пошукавыя літаральна напаў маім сайце.

Гэта другі выпадак такі праблемы з vbet апісана тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

Я накіраваў лісты ўсім vBET адміністратараў ў лічку, як прасіў, я не магу публічна паведамленне электроннай пошты, вы павінны ведаць, таму што гэта супярэчыць Googles TOS з маім мясцовыя законы, як было б, што забарона на мой рахунак Google Adsense так дона ' т спытаць.

Мне трэба неадкладна выправіць гэтую праблему без далейшага прамаруджання, гэта 3-х дзён, што я казаў пра гэта ў спасылцы вышэй.

З павагай

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    34

я думаю, прычына таго, што вы уключыце ўсе 52 моў
    я лічу, што калі зрабіць VBE мовах requst як Ajax, націснуўшы на кнопку langages і тонкіх прынесці уключаны спасылкі для іншых моў можа дапамагчы на гэтым

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

я атрымліваю такое ж папярэджанне, і ў мяне толькі 12 мовах уключаны

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад yahoooh View Post
    я думаю, прычына таго, што вы уключыце ўсе 52 моў
    я лічу, што калі зрабіць VBE мовах requst як Ajax, націснуўшы на кнопку langages і тонкіх прынесці уключаны спасылкі для іншых моў можа дапамагчы на гэтым
    Не, гэта не прычына. Нашы і шмат іншых форумах ўключылі ўсіх мовах, і гэта добра. Такім чынам, вы можаце выкарыстоўваць столькі моў, колькі зможаце. Праблема ў іншым месцы і ў гэты момант нам вядома два розных прычын гэтага.

Мовы:
    Цяпер мы ведаем больш прычын Таму, калі ласка, адкрыйце свой уласны паток і даць нам вашу пошту ад Google
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 16-01-11 у 21:43.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад tavenger5 View Post
    я атрымліваю такое ж папярэджанне, і ў мяне толькі 12 мовах уключаны
    Прывітанне - калі ласка, стварыце новы струмень аб вашым isue з вашай электроннай пошты. Вы атрымалі розныя lniks і мы паклоны 2 прычыны гэтай праблемы. Каб дапамагчы нам неабходна ведаць ваша справа. Таму, калі ласка, адкрыць новыя нітка пра гэта, і мы дапаможам Вам

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

mario06 - Я проста ў ходзе праверкі спасылак. Я дам вам адказ ў кароткія тэрміны

Звярніце ўвагу, што, як мы апісалі раней - нашы супрацоўнікі даступныя для пачатку працы над праблемай, калі новы галачкай прыходзіць у выглядзе новай тэмы ў гэтым пытанні. У адваротным выпадку мы не ў стане кіраваць ім, і мы інфармуем нашых кліентаў, што ён павінен адкрыць свой уласны новы струмень аб сваім пытанні. Гэтак жа, як вы толькі што зрабілі, і цяпер мы ў стане дапамагчы вам
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 16-01-11 у 20:19.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне

Адна з прычын (не будзе іншых - яшчэ падчас сьледзтва) вашага пытання было тое, што вы дазволілі індэксаваць такія старонкі як член старонак. Тыя, якія не ставяцца і большасць членаў старонак у 99% жа - толькі адрозніваецца членамі імя карыстальніка. Так што, калі ён быў дадаткова перакладзены вы зрабілі 52 разоў больш такіх старонак, якія амаль аднолькавыя (тое ж ўтрыманне старонак пасля перакладу дадуць жа перакладаецца змест). Мы афіцыйна раяць блок не мае значэння старонак robot.txt - тут вы знойдзеце, як гэта зрабіць: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178

Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэта зробіць гэтыя старонкі знікаюць індэкс форма Google, і гэта добра для вашага SEO з Google будуць бачыць і індэксаваць толькі адпаведныя старонкі з адпаведным зместам.

Акрамя таго, як я бачу, вы ўнеслі змены з Google генеруе гэта электронная пошта, таму што, як я бачу, вы заблакавалі члены старонках для гасцей. Гэта таксама вырашае гэтую частку пытання. Тым не менш, калі вы хочаце бачыць госця члена-старонак, але Google не індэксаваць яе - проста выкарыстоўваць robots.txt для гэтага

Я бачу, што Існуюць таксама спасылкі на архіў і нітак - Я збіраюся прааналізаваць гэта прама цяпер

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне яшчэ раз

Я думаю, я ведаю, што можа быць іншая прычына - як я гляджу на сцягах спасылкі няма сувязі без моўных = на ўсе ... Калі ласка, скажыце, што ваш форум па змаўчанні мова - для дадзенага мовы спасылка павінна быць без мовы = таму што цяпер на кожнай старонцы ў вас ёсць дублююцца для Google. Як толькі для нармальнага URL і другі раз з YOUR_DEFAULT_LANGUAGE мову =.

Таксама, калі ласка, скажыце вы змянілі наш шаблон з імем vbenterprisetranslator_flag? Нам трэба ведаць, гэта vBET памылку або спароджаныя кліентаў змены.

Таму я думаю, можна было б таксама (не можаце праверыць гэта цяпер, але ў нас ужо ёсць TODO задача, якая дазволіць праверыць яго ў будучыні), якія вы толькі што чысціць кэш і была праблема з падключэннем Google - у гэтым выпадку старонкі генераваць без ўтрымання ( таму што пераклад не атрыманы) і ў літаральным сэнсе змест аднолькава для ўсіх перакладаў. Але такія рэчы здараюцца, калі носяць часовы характар і, калі вы не заблякаваны Google тых, знікае сама - гэта тыя пытанні, паміж вашым і Google сервера і vBET нічога не можам зрабіць з гэтым. Я не кажу, што гэта была прычына. Я думаю, што гэта магло быць. Калі я гляджу цяпер на спасылкі даецца Google я не бачу апісаныя праблема наогул. Такім чынам, можна яго.

Яшчэ б - просьба адказаць на пытанні пра мову па змаўчанні і шаблонаў.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне яшчэ раз зноў

На гэты раз я праверыў вашы спасылкі паказваюць, нітка, і я бачу дзве рэчы тут
    1. Ніхто не вінаваты - я бачыў, як некаторыя з гэтых спасылак (не ўсе бачым, № 2) усе гэтыя тэмы было вельмі кароткім, якія маюць толькі аднаго прапановы ў ёй. Так што ўсё гэта былі вельмі падобныя па змаўчанні - 99% утрыманне макета. Яна не мае нічога агульнага з vBET - гэта проста ўтрыманне ўласных патокаў. vBET толькі перакладае яго, каб ён сапраўды больш падобны старонкі для тых, хто, але калі вы адключыце vBET не пераведзеных старонак ўсё яшчэ будуць падобныя адзін на аднаго, калі ў вас ёсць толькі адна прапанова ўсяго за паведамленне ў струмень. Так што мы павінны тут рабіць няма чаго.
    2. Можа быць, вы забіваеце сябе ваш форум, абмяжоўваючы колькасць паведамленняў, каб убачыць гасцямі. Зараз усе старонкі, для мяне маюць аднолькавае ўтрыманне з паведаміць, што я павінен зарэгістраваць. Памятаеце, што Google шукае старонкі ў якасці госця - так што калі ваш гранічны мод па-дурному гэта заб'е ваш форум, таму што Google будзе ўбачыць ўсюды аднолькавая ўтрыманне кажучы яму, каб зарэгістравацца Калі ласка, пераканайцеся, што абмежаванне мода досыць разумны або выключыць яго.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 16-01-11 у 21:46.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Прывітанне яшчэ раз зноў

На гэты раз я праверыў вашы спасылкі паказваюць, нітка, і я бачу дзве рэчы тут
    1. Ніхто не вінаваты - я бачыў, як некаторыя з гэтых спасылак (не ўсе бачым, № 2) усе гэтыя тэмы было вельмі кароткім, якія маюць толькі аднаго прапановы ў ёй. Так што ўсё гэта былі вельмі падобныя па змаўчанні - 99% утрыманне макета. Яна не мае нічога агульнага з vBET - гэта проста ўтрыманне ўласных патокаў. vBET толькі перакладае яго, каб ён сапраўды больш падобны старонкі для тых, хто, але калі вы адключыце vBET не пераведзеных старонак ўсё яшчэ будуць падобныя адзін на аднаго, калі ў вас ёсць толькі адна прапанова ўсяго за паведамленне ў струмень. Так што мы павінны тут рабіць няма чаго.
    2. Можа быць, вы забіваеце сябе ваш форум, абмяжоўваючы колькасць паведамленняў, каб убачыць гасцямі. Зараз усе старонкі, для мяне маюць аднолькавае ўтрыманне з паведаміць, што я павінен зарэгістраваць. Памятаеце, што Google шукае старонкі ў якасці госця - так што калі ваш гранічны мод па-дурному гэта заб'е ваш форум, таму што Google будзе ўбачыць ўсюды аднолькавая ўтрыманне кажучы яму, каб зарэгістравацца Калі ласка, пераканайцеся, што абмежаванне мода досыць разумны або выключыць яго.
    1. Гэта італьянскі форум, ўтрыманне ў пасадах сярэдняга і гэта не мае нічога агульнага з тым, што вы сказалі.

2. Я не забойства форуму, паколькі калі ласка, зарэгіструйцеся мод пасля 3 наведванняў (адзін з самых папулярных устаноўленых модов) не мае нічога агульнага з ботамі, паколькі яны праходзяць, нават дзеці ведаюць, што акрамя таго, я выкарыстаў з тых часоў vBET бясплатная версія выйшла (каля года?!?) і нічога не было зменена або дададзена з тых часоў.

Праблема ў тым, што мой форум лічыцца сярэдні форуму з 368000 нітак, калі Google адпраўляе яго робатаў на маім сайце яны эфектыўна бачыць 368000 тэмы, АЛЕ на www.google.52languages яны бачылі 1.540,000 індэксавацца тэмы што выклікала google бот атакаваць мой сайт, спрабуючы знайсці, дзе яны знаходзяцца. Мой кэш быў усталяваны ў працягу пяці дзен з усіх моў кэшуецца, але цяпер (тэставанне) я паставіў яго на 2 дня з 4 дынамікі кэшуецца, на дадзены момант я магу пацвердзіць, што праблема ад vbet, таму што цяпер я ўніз, каб 766000 індэксавацца тэмы і Google робатаў спынілі напады маім сайце.

Прыклад: Ваш сайт мае 5578 эфектыўную тэмы АЛЕ Google бачыць 334000 індэксавацца тэмы, вы разумееце, дзе праблема?

Не ў крыўду, вы павінны высветліць, што адбываецца з Google і знайсці абыходны шлях для праблемы, таму што Google выявіў 52x моў падробленыя | дублікаты индексируемой спасылкі азначае, што перакладаецца спасылкі фізічна не існуе, і я не магу сцвярджаць, што з гэта праўда, гэта кэшуюцца на нашых серверах, гэта як падман.

На невялікіх форумах, якія яны плацяць не вельмі шмат увагі, але на сярэдніх | вялікія форумы не праходзіце міма незаўважаным.

Вы павінны пачаць інвеставаць мовы параметр URL ('адрас? Мова= ЕП') гэта тое, што выклікае Гугле ботаў, каб праверыць аўтаматычны пераклад сайтаў працуе. У вас ёсць vbseo (Я не), што азначае, што вы выкарыстоўваеце розныя параметры мовы, які ў дадзены момант праходзіць міма ўвагі Гугле.

Шмат іншых карыстальнікаў vBET выпрабоўваеце ж праблема так што гэта не супадзенне!

PS. Даведачны цэнтр Google заяву: Увогуле, гэта паведамленне адлюстроўваецца, калі мы выяўляем, адносна вялікая колькасць URL-адрасоў для вашага сайта.

З павагай
    Апошні раз рэдагавалася mario06; 17-01-11 у 16:27.

Стар. 1 з 3 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •