Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 11 да 20 з 30

Тэма: Google Email Увага: Googlebot выявіў надзвычай вялікая колькасць URL-адрасоў на вашым сайце

Рэжым Прагляду

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    52

Дзякуючы Марыё,

Так, мае робаты файла, можа быць, гэта вялікая, не аптымізавана, але гэта працуе для мяне і не крыўдзіце мяне.
    Я буду ўключаць гэты робатаў у маёй htaccess, дзякуй.

але ён толькі атрымаў яго для адной мовы я атрымліваю яе для ўсіх моў
    Няма мой сябар, я таксама мець яго на ўсіх мовах, які быў толькі прыклад. Але, так як я выкарыстаў параметры ў прылады для вэб-майстроў я павялічыліся мой Google поўзаць зноў. Я да гэтага часу не ведаю, як вырашыць іншыя праблемы з VBET, што больш важна для мяне, як і СГА ў мяне з мовы код і зламанай словы, якія выкарыстоўваюць некаторыя акцэнты (О, N, і г.д.).
    Ну, я выключыць архіва ў robots.txt, і я не маюць ніякага архіва вэб-старонкі ў індэксе Google.
    Я думаў шмат разоў, каб выкарыстоўваць vbseo карта сайта, але мой сайт вельмі добра поўзалі купіць Google. Я заўсёды ўжываць гэтае правіла: калі што-то працуе, не чапайце яго.

На жаль я не магу сказаць вам, што вы павінны зрабіць, я толькі падзяліцца сваім вопытам.

Дзякуй. Мой сцягі не паказваюць у / index.php, але бачныя ў форумах сайта, я буду вырашаць яе зараз.
    Апошні раз рэдагавалася pepito69; 21-01-11 у 18:32.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •