Прывітанне яшчэ раз зноў
На гэты раз я праверыў вашы спасылкі паказваюць, нітка, і я бачу дзве рэчы тут
1. Ніхто не вінаваты - я бачыў, як некаторыя з гэтых спасылак (не ўсе бачым, № 2) усе гэтыя тэмы было вельмі кароткім, якія маюць толькі аднаго прапановы ў ёй. Так што ўсё гэта былі вельмі падобныя па змаўчанні - 99% утрыманне макета. Яна не мае нічога агульнага з vBET - гэта проста ўтрыманне ўласных патокаў. vBET толькі перакладае яго, каб ён сапраўды больш падобны старонкі для тых, хто, але калі вы адключыце vBET не пераведзеных старонак ўсё яшчэ будуць падобныя адзін на аднаго, калі ў вас ёсць толькі адна прапанова ўсяго за паведамленне ў струмень. Так што мы павінны тут рабіць няма чаго.
2. Можа быць, вы забіваеце сябе ваш форум, абмяжоўваючы колькасць паведамленняў, каб убачыць гасцямі. Зараз усе старонкі, для мяне маюць аднолькавае ўтрыманне з паведаміць, што я павінен зарэгістраваць. Памятаеце, што Google шукае старонкі ў якасці госця - так што калі ваш гранічны мод па-дурному гэта заб'е ваш форум, таму што Google будзе ўбачыць ўсюды аднолькавая ўтрыманне кажучы яму, каб зарэгістравацца
Калі ласка, пераканайцеся, што абмежаванне мода досыць разумны або выключыць яго.